Apple: iOS 9 er installeret på 3 ud af 4 iOS-enheder

De seneste tal fra Apple, som viser udbredelsen af iOS-versionerne er klar. Det er nu kun 25 procent af iOS-brugerne, som ikke har iOS 9 på deres enhed.

Udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple - 11. januar 2016)

Udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple - 11. januar 2016)

Apple har netop frigivet de nyeste tal over udbredelsen af deres iOS-versioner, hvor iOS 9 altså nu er installeret på 75 procent af alle aktive iOS-enheder.

Hver måned oplyser Apple, hvordan udbredelsen af deres iOS-versioner er. Og den seneste måned er iOS 9 gået fra en markedsandel på 71 procent til nu altså at være installeret på 75 procent, hvilket svarer til 3 ud af 4 iOS-enheder har iOS 9.

 - Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

Apple frigav iOS 9 onsdag den 16. september 2015 til offentligheden, så det er altså på kun omkring fire måneder, at den er blevet udbredt så markant. Dog er Apples brugere meget hurtige til, at få de nyeste opdateringer. To ud af tre havde iOS 9 efter halvanden måned.

Apple har også kort efter frigivelsen af iOS 9 oplyst, at det er den hurtigst voksende software-version fra dem. Og sidste år på samme tidspunkt var der også ”kun” 68 procent af iOS-enhederne, der havde iOS 8 installeret.

- iOS 8 udbredes langsommere end iOS 7

Den nyeste opgørelse viser også, at der fortsat er 19 procent af de aktive iOS-brugere, der benytter iOS 8, mens 7 procent har tidligere versioner installeret på deres enhed.

Den seneste opgørelse er fra den 11. januar.

Mere til historien

Danskerne elsker Apples iPhones, som sælges i massevis hos de danske teleselskaber og mobilforhandlere. Læs mere om de danske markedstal, der viser hvor stor markedsandel Apple har her.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram