Apple: iOS 9 er installeret på 3 ud af 4 iOS-enheder

1

De seneste tal fra Apple, som viser udbredelsen af iOS-versionerne er klar. Det er nu kun 25 procent af iOS-brugerne, som ikke har iOS 9 på deres enhed.

Udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple - 11. januar 2016)
Udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple – 11. januar 2016)

Apple har netop frigivet de nyeste tal over udbredelsen af deres iOS-versioner, hvor iOS 9 altså nu er installeret på 75 procent af alle aktive iOS-enheder.

Hver måned oplyser Apple, hvordan udbredelsen af deres iOS-versioner er. Og den seneste måned er iOS 9 gået fra en markedsandel på 71 procent til nu altså at være installeret på 75 procent, hvilket svarer til 3 ud af 4 iOS-enheder har iOS 9.

 – Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

Apple frigav iOS 9 onsdag den 16. september 2015 til offentligheden, så det er altså på kun omkring fire måneder, at den er blevet udbredt så markant. Dog er Apples brugere meget hurtige til, at få de nyeste opdateringer. To ud af tre havde iOS 9 efter halvanden måned.

Apple har også kort efter frigivelsen af iOS 9 oplyst, at det er den hurtigst voksende software-version fra dem. Og sidste år på samme tidspunkt var der også ”kun” 68 procent af iOS-enhederne, der havde iOS 8 installeret.

iOS 8 udbredes langsommere end iOS 7

Den nyeste opgørelse viser også, at der fortsat er 19 procent af de aktive iOS-brugere, der benytter iOS 8, mens 7 procent har tidligere versioner installeret på deres enhed.

Den seneste opgørelse er fra den 11. januar.

Mere til historien

Danskerne elsker Apples iPhones, som sælges i massevis hos de danske teleselskaber og mobilforhandlere. Læs mere om de danske markedstal, der viser hvor stor markedsandel Apple har her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer