iOS 8 udbredes langsommere end iOS 7

Brugerne af Apples produkter installerer ikke iOS 8 så hurtigt som tilfældet var med iOS 7.

ios8-versionsudvikling-02-02-15

Udbredelsen af de enkelte softwareversioner fra Apple målt den 2. februar 2015 (Kilde: Apple)

Ifølge data fra Apple, der er indsamlet den 2. februar 2015, viser de nyeste tal at, der nu er 72 procent iOS-enheder, som har opdateret til iOS 8.

Den seneste opgørelse viser også, at det fortsat er hver fjerde iOS-enhed, der stadigvæk har iOS 7, mens kun tre procent har iOS 6 eller ældre versioner.

Tallene kommer fra Apple App Store, og viser enheder, der har besøgt applikationsbutikken den 2. februar 2015. Tallene viser en vækst, hvis man sammenligner med oplysningerne fra opgørelsen forinden, hvor det var 69 procent, som havde iOS 8.

Sammenligner man med adoptionsraten fra frigivelsen af iOS 7, der var den hurtigst voksende softwareversion fra Apple, så var iOS 7 på samme tidspunkt i dens levetid, installeret på omkring 85 procent iOS-enheder, viser data fra Mixpanel.

Den 15. oktober 2014 krydsede iOS 7 og iOS 8 hinanden. Det var på den dato, at iOS 8 havde en større udbredelse, end iOS 7.

Mere til historien

Apple har fornylig frigivet iOS 8.1.3, der blandt andet indeholder fejlrettelser og søger for, at det kræver mindre fri plads på brugernes enheder, når der skal opdateres til en ny version. Udviklerne har netop modtaget iOS 8.2 beta 5, som bliver den næste større iOS-opdatering.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Apple vil fra 2024 benytte chips fra USA og Europa

Apples topchef, Tim Cook, har udtalt at han i fremtiden vil se nærmere mod USA og Europa, når der skal indkøbes chips til produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram