iOS 8 udbredes langsommere end iOS 7

0

Brugerne af Apples produkter installerer ikke iOS 8 så hurtigt som tilfældet var med iOS 7.

ios8-versionsudvikling-02-02-15
Udbredelsen af de enkelte softwareversioner fra Apple målt den 2. februar 2015 (Kilde: Apple)

Ifølge data fra Apple, der er indsamlet den 2. februar 2015, viser de nyeste tal at, der nu er 72 procent iOS-enheder, som har opdateret til iOS 8.

Den seneste opgørelse viser også, at det fortsat er hver fjerde iOS-enhed, der stadigvæk har iOS 7, mens kun tre procent har iOS 6 eller ældre versioner.

Tallene kommer fra Apple App Store, og viser enheder, der har besøgt applikationsbutikken den 2. februar 2015. Tallene viser en vækst, hvis man sammenligner med oplysningerne fra opgørelsen forinden, hvor det var 69 procent, som havde iOS 8.

Sammenligner man med adoptionsraten fra frigivelsen af iOS 7, der var den hurtigst voksende softwareversion fra Apple, så var iOS 7 på samme tidspunkt i dens levetid, installeret på omkring 85 procent iOS-enheder, viser data fra Mixpanel.

Den 15. oktober 2014 krydsede iOS 7 og iOS 8 hinanden. Det var på den dato, at iOS 8 havde en større udbredelse, end iOS 7.

Mere til historien

Apple har fornylig frigivet iOS 8.1.3, der blandt andet indeholder fejlrettelser og søger for, at det kræver mindre fri plads på brugernes enheder, når der skal opdateres til en ny version. Udviklerne har netop modtaget iOS 8.2 beta 5, som bliver den næste større iOS-opdatering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer