iOS 8 udbredes langsommere end iOS 7

Brugerne af Apples produkter installerer ikke iOS 8 så hurtigt som tilfældet var med iOS 7.

ios8-versionsudvikling-02-02-15

Udbredelsen af de enkelte softwareversioner fra Apple målt den 2. februar 2015 (Kilde: Apple)

Ifølge data fra Apple, der er indsamlet den 2. februar 2015, viser de nyeste tal at, der nu er 72 procent iOS-enheder, som har opdateret til iOS 8.

Den seneste opgørelse viser også, at det fortsat er hver fjerde iOS-enhed, der stadigvæk har iOS 7, mens kun tre procent har iOS 6 eller ældre versioner.

Tallene kommer fra Apple App Store, og viser enheder, der har besøgt applikationsbutikken den 2. februar 2015. Tallene viser en vækst, hvis man sammenligner med oplysningerne fra opgørelsen forinden, hvor det var 69 procent, som havde iOS 8.

Sammenligner man med adoptionsraten fra frigivelsen af iOS 7, der var den hurtigst voksende softwareversion fra Apple, så var iOS 7 på samme tidspunkt i dens levetid, installeret på omkring 85 procent iOS-enheder, viser data fra Mixpanel.

Den 15. oktober 2014 krydsede iOS 7 og iOS 8 hinanden. Det var på den dato, at iOS 8 havde en større udbredelse, end iOS 7.

Mere til historien

Apple har fornylig frigivet iOS 8.1.3, der blandt andet indeholder fejlrettelser og søger for, at det kræver mindre fri plads på brugernes enheder, når der skal opdateres til en ny version. Udviklerne har netop modtaget iOS 8.2 beta 5, som bliver den næste større iOS-opdatering.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram