iOS 8 udbredes langsommere end iOS 7

Brugerne af Apples produkter installerer ikke iOS 8 så hurtigt som tilfældet var med iOS 7.

ios8-versionsudvikling-02-02-15

Udbredelsen af de enkelte softwareversioner fra Apple målt den 2. februar 2015 (Kilde: Apple)

Ifølge data fra Apple, der er indsamlet den 2. februar 2015, viser de nyeste tal at, der nu er 72 procent iOS-enheder, som har opdateret til iOS 8.

Den seneste opgørelse viser også, at det fortsat er hver fjerde iOS-enhed, der stadigvæk har iOS 7, mens kun tre procent har iOS 6 eller ældre versioner.

Tallene kommer fra Apple App Store, og viser enheder, der har besøgt applikationsbutikken den 2. februar 2015. Tallene viser en vækst, hvis man sammenligner med oplysningerne fra opgørelsen forinden, hvor det var 69 procent, som havde iOS 8.

Sammenligner man med adoptionsraten fra frigivelsen af iOS 7, der var den hurtigst voksende softwareversion fra Apple, så var iOS 7 på samme tidspunkt i dens levetid, installeret på omkring 85 procent iOS-enheder, viser data fra Mixpanel.

Den 15. oktober 2014 krydsede iOS 7 og iOS 8 hinanden. Det var på den dato, at iOS 8 havde en større udbredelse, end iOS 7.

Mere til historien

Apple har fornylig frigivet iOS 8.1.3, der blandt andet indeholder fejlrettelser og søger for, at det kræver mindre fri plads på brugernes enheder, når der skal opdateres til en ny version. Udviklerne har netop modtaget iOS 8.2 beta 5, som bliver den næste større iOS-opdatering.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram