Apple: iOS 9 er den hurtigst udbredte nogensinde

Udbredelsen af iOS 9 sker hurtigere end nogen anden iOS-opdatering har formået, lyder det fra Apple.

iOS 9Forud for salgsstarten af iPhone 6S og iPhone 6S Plus i blandt andet Tyskland og USA den kommende fredag, har Apple frigivet de første officielle tal på, hvor mange der indtil videre har opgraderet til iOS 9.

Tallene fra Apple er langt bedre end dem analysefirmaet Mixpanel fremlagde i slutningen af sidste uge. 11 procent har downloaded iOS 9, forlød det, men det er en underdrivelse af de helt store.

I en pressemeddelelse oplyser Apple, at mere end halvdelen af enhederne med iOS nu har hentet opdateringen til iOS 9. Det gør iOS 9 til den opdatering, der har bredt sig hurtigst.

Apple er kommet frem til tallene ved at analysere downloads fra App Store. Tallene er opgjort den 19. september 2015.

Hvis du endnu ikke har opdateret til iOS 9, så kan du læse mere om iOS-opdateringen her. En af de store nyheder for iPad-brugere er det udvidede multitasking funktionalitet, hvor der kan køre to apps side om side.

De første lande der får de to nye iPhones i butikkerne er: Østrig, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, New Zealand, Puerto Rico, Singapore, Storbritannien og USA. Telefonerne leveres med iOS 9 direkte fra salgsæsken.

Rygter mente i sidste uge at vide, at de nye iPhones kommer til Danmark den 2. oktober, men branchekilder MereMobil.dk har talt med, mener ikke, at datoen er sandsynlig. I stedet skulle salgsstarten ligge senere i oktober.

Mere til historien

Apple er netop i disse dage kommet i modvind. Et ukendt antal apps er blevet fjernet af Apple fra App Store, fordi de var inficeret med malware.

Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram