Apple: iOS 9 er den hurtigst udbredte nogensinde

Udbredelsen af iOS 9 sker hurtigere end nogen anden iOS-opdatering har formået, lyder det fra Apple.

iOS 9Forud for salgsstarten af iPhone 6S og iPhone 6S Plus i blandt andet Tyskland og USA den kommende fredag, har Apple frigivet de første officielle tal på, hvor mange der indtil videre har opgraderet til iOS 9.

Tallene fra Apple er langt bedre end dem analysefirmaet Mixpanel fremlagde i slutningen af sidste uge. 11 procent har downloaded iOS 9, forlød det, men det er en underdrivelse af de helt store.

I en pressemeddelelse oplyser Apple, at mere end halvdelen af enhederne med iOS nu har hentet opdateringen til iOS 9. Det gør iOS 9 til den opdatering, der har bredt sig hurtigst.

Apple er kommet frem til tallene ved at analysere downloads fra App Store. Tallene er opgjort den 19. september 2015.

Hvis du endnu ikke har opdateret til iOS 9, så kan du læse mere om iOS-opdateringen her. En af de store nyheder for iPad-brugere er det udvidede multitasking funktionalitet, hvor der kan køre to apps side om side.

De første lande der får de to nye iPhones i butikkerne er: Østrig, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, New Zealand, Puerto Rico, Singapore, Storbritannien og USA. Telefonerne leveres med iOS 9 direkte fra salgsæsken.

Rygter mente i sidste uge at vide, at de nye iPhones kommer til Danmark den 2. oktober, men branchekilder MereMobil.dk har talt med, mener ikke, at datoen er sandsynlig. I stedet skulle salgsstarten ligge senere i oktober.

Mere til historien

Apple er netop i disse dage kommet i modvind. Et ukendt antal apps er blevet fjernet af Apple fra App Store, fordi de var inficeret med malware.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram