Apple: iOS 9 er den hurtigst udbredte nogensinde

0

Udbredelsen af iOS 9 sker hurtigere end nogen anden iOS-opdatering har formået, lyder det fra Apple.

iOS 9Forud for salgsstarten af iPhone 6S og iPhone 6S Plus i blandt andet Tyskland og USA den kommende fredag, har Apple frigivet de første officielle tal på, hvor mange der indtil videre har opgraderet til iOS 9.

Tallene fra Apple er langt bedre end dem analysefirmaet Mixpanel fremlagde i slutningen af sidste uge. 11 procent har downloaded iOS 9, forlød det, men det er en underdrivelse af de helt store.

I en pressemeddelelse oplyser Apple, at mere end halvdelen af enhederne med iOS nu har hentet opdateringen til iOS 9. Det gør iOS 9 til den opdatering, der har bredt sig hurtigst.

Apple er kommet frem til tallene ved at analysere downloads fra App Store. Tallene er opgjort den 19. september 2015.

Hvis du endnu ikke har opdateret til iOS 9, så kan du læse mere om iOS-opdateringen her. En af de store nyheder for iPad-brugere er det udvidede multitasking funktionalitet, hvor der kan køre to apps side om side.

De første lande der får de to nye iPhones i butikkerne er: Østrig, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, New Zealand, Puerto Rico, Singapore, Storbritannien og USA. Telefonerne leveres med iOS 9 direkte fra salgsæsken.

Rygter mente i sidste uge at vide, at de nye iPhones kommer til Danmark den 2. oktober, men branchekilder MereMobil.dk har talt med, mener ikke, at datoen er sandsynlig. I stedet skulle salgsstarten ligge senere i oktober.

Mere til historien

Apple er netop i disse dage kommet i modvind. Et ukendt antal apps er blevet fjernet af Apple fra App Store, fordi de var inficeret med malware.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer