Nye iPhones kommer måske til Danmark 2. oktober

Noget tyder på, at iPhone 6S og 6S Plus vil lande i Danmark fredag den 2. oktober.

iPhone 6S og iPhone 6S Plus

iPhone 6S og iPhone 6S Plus

De første lande får iPhone 6S og iPhone 6S Plus i handlen fredag den 25. september 2015. Det annoncerede Apple ved introduktionen af telefonerne. I den forbindelse var Danmark, og de andre nordiske lande, ikke på listen

Nu rapporterer hollandske techsites, at de nye telefoner bliver tilgængelig i Nederlandene fredag den 2. oktober 2015, mens indiske kunder kan få de nye smartphones den 11. oktober.

Ifølge TechTastic og iPhoned starter forudbestillingerne i Nederlandene den 25. september. Det skriver BGR.com.

Hvis meldingerne er korrekte, vil 18 andre internationale markeder, sandsynligvis få de nye Apple telefoner på hylderne samtidigt med Nederlandene. Og her er Danmark i blandt.

Er iPhone 6S værd at opgradere til?

Listen af landene skulle være følgende: Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Isle of Man, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Nederlandene, Norge, Portugal, Qatar, Rusland, Saudi Arabien, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Tyrkiet og de Forenede Arabiske Emirater.

Nu er det naturligvis ikke sikkert at rygterne holder stik, men på MereMobil.dk holder vi skarpt øje med, om der kommer nogle officielle meldinger fra Apple.

De danske priser på produkterne er fortsat ikke kendte.

Mere om iPhone 6S og 6S Plus

Mere til historien

Apple har netop frigivet opdateringen iOS 9 til gratis download.

Læs også:
Se i hvilket land iPhone 6S er billigst


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.