Se i hvilket land iPhone 6S er billigst

1

Hvis du køber Apples nye iPhone 6S eller iPhone 6S Plus i et andet land, så er der penge at spare. Se hvilket land du får den billigst i.

iPhone 6S og iPhone 6S Plus
iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Apples iPhones, eller for den sags skyld topmodellerne hos de forskellige Android-producenter, skal ikke have skyld for, at der er tale om billige produkter.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Men står du og vil have den nye iPhone 6S eller iPhone 6S Plus, så kan det være der er penge at spare ved at købe den i et andet land end Danmark. Ifølge Telegraph, så er der stor forskel på, hvor mange penge du skal betale for telefonen, der sættes til salg den 25. september. Det skriver MX.dk.

Grafer for priserne på de nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus telefoner:

Forskellige skatteregler

Apple har opgivet priserne i de lande, hvor telefonen kan købes fra den 25. september, og priserne varierer blandt andet fordi der er forskellige skatteregler i landene. Priserne er også højere i de europæiske lande end tilfældet er i USA og Asien.

De officielle priser fra Apple for Storbritannien, og de øvrige lande, omfatter moms, men det gør sig ikke gældende for prisen i USA og Canada, da skatterne her er afhængige af staternes eller provinsernes egne regler. Eksempelvis tager New York 8,875 procent, mens andre starter har lavere skat.

I eksemplet kan du købe en iPhone 6S 16 GB for 4.296 kroner i USA, mens den dyreste af de officielle priser er i Frankrig, hvor samme model koster 5.604 kroner.

Så hvis man tager de priser og sammenligner direkte, så kan man altså i USA købe iPhone 6S for 1.308 kroner mindre end i Frankrig. Er man i stedet til iPhone 6S Plus, så er det også her USA den er billigst i, mens det dyreste land endnu engang er Frankrig. Forskellen er her på 1.469 kroner, da iPhone 6S Plus koster 4.958 kroner i USA mod 6.427 kroner i Frankrig.

Samme tendens ses desuden på de øvrige modeller med større hukommelse.

Hvad den danske pris bliver er endnu uvist, men den forventes som minimum at være det samme, som iPhone 6 kostede da den kom til salg i Danmark.

Mere til historien

Køber du varer uden for EU, så må du kun indføre varer afgiftsfrit for 3.250 kroner, og da prisen på de nye iPhone-modeller overstiger dette skal du derfor medregne dansk moms på 25 procent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer