Den lille 4-tommer iPhone skal hedde iPhone 5e

Kort nyt: Ifølge det nyeste rygte vil den kommende lille iPhone hedde iPhone 5e.

iPhne 5e (Rygtefoto)

iPhne 5e (Rygtefoto)

Der har været mange rygter om, at Apple er på vej med en lille fire-tommer iPhone, så telefonen lettere kan være i lommen – og måske lidt billigere at købe. Angiveligt vil telefonen være baseret på hardware svarende til en iPhone 5S.

Ifølge de nyeste rygter, der blandt andet citeres af GSMArena, bliver navnet på telefonen iPhone 5e. Den oprindelige kilde til oplysningen er kinesisk, og der mangler stadig en officiel bekræftelse fra Apple selv.

Tidligere har rygterne brugt navne som iPhone 6c og iPhone 7c, men ifølge den kinesiske analytiker som citeres vil det altså blive iPhone 5e. ”E” skulle angiveligt stå for ”Enhanced” – altså en udvidet iPhone 5S.

Telefonen kører angiveligt på A8-chippen, har 1 GB RAM og 8 megapixels kamera.

Er dette den nye 4-tommer iPhone?

Mere til historien

Der er også rygter om iPhone 7, der skulle komme i efteråret. Her tales der som et kæmpebatteri i iPhone 7 Plus.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.