Nye rygter om iPhone 7 Plus – kæmpe batteri og masser af hukommelse

4

Rygte: Der er allerede nu en masse rygter om dette års iPhone-modeller. Nye rygter tyder på kæmpebatteri og masser af hukommelse på Plus-modellen.

iPhone 6S Plus
iPhone 6S Plus (Foto: MereMobil.dk)

Sidste år sendte Apple to nye iPhone-modeller på markedet, som var en face-liftet variant af 2014-modellerne hvor der blev tilføjet et ”s” i navnet.

Men selvom modellerne i 2015 ”blot” var iPhone 6S og iPhone 6S Plus-modeller, så har de været en stor succes for Apple.

 – Test: iPhone 6S og iPhone 6S Plus – sidder lige i skabet

Det ventes, at modellerne der lanceres i år får et nyt design og på den måde også adskiller sig fra sidste års S-modeller. Præcis som tilfældet også har været tidligere år.

De nyeste rygter forventer, at iPhone 7 og iPhone 7 Plus vil komme med masser af hukommelse – faktisk ventes det iPhone 7 Plus kommer i en variant med hele 256 GB intern hukommelse, mens iPhone 7 fortsat vil have 128 GB hukommelse i den største variant.

 – OLED-skærme på iPhones i 2018

Desuden tales der om, at batteriet bliver opgraderet og at det i iPhone 7 Plus vil være på hele 3.100 mAh, hvor det på iPhone 6S Plus skulle være på 2.750 mAh. De nye rygter kommer fra den kinesiske hjemmeside MyDrivers. Det skriver 9to5mac.com.

Holder rygterne vand og Apple kommer med en variant med hele 256 GB intern hukommelse, så er det spændende om det betyder 16 GB modellen udgår af sortimentet.

Apple har ikke kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Der har næsten siden lanceringen af iPhone 6S og iPhone 6S Plus været rygter om iPhone 7-modellerne, der går på alt lige fra de bliver mere vandbestandige til de får nye stik.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer