Måske nye stik på iPhone 7

Med iPhone 7 skal Apple fans måske endnu engang udskifte noget af deres tilbehør. Rygterne forlyder, at en ny stiktype er på vej.

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Apple planlægger, at udskifte 3,5 mm jack-sticket til hovedtelefoner på den næste generation iPhones for at få en ”all-in-one” lightningconnector. Det skriver den oftest troværdige japanske hjemmeside Mac Otakara.

 - Tyndere iPhones: Apple tager patent på smallere jack-stick

Mac Otakra hævder også, at den nye samme størrelse Lightning-stik vil understøtte Lightning- og Bluetooth-hovedtelefoner, samt har DAC eller Digital-til-audio konverter til bagudkompatible hovedtelefoner, så der kan bruges standard 3,5 mm stereo-jackstick, dog er en Lightning adapter påkrævet.

Den kommende iPhone 7 forventes, at blive mere end 1 mm tyndere end den 7,1 mm tykke iPhone 6S. Med til historien hører, at iPhone 6 faktisk var nede på 6,9 millimeter i tykkelsen.

Der skulle også medfølge EarPods med Lightning-stik i salgsæsken til den næste iPhone. EarPods vil selvfølgelig også blive solgt som ekstra udstyr til brug af andre fremtidige iOS-enheder.

 - Samsung har skiftet opladestik 18 gange

Viser dette rygte sig, at være sandt vil der formentlig være samme irritation, som da Apple skiftede det tidligere opladerstik ud med Lightning-stikket, der første gang blev brugt på iPhone 5 i 2012.

Web-TV: Mindre køinteresse for iPhone 6S

Mere til historien

Det forlyder også, fra ovenstående kilde, at Apple vil frigive et sæt Lightning EarPods til at understøtte den nye audio output i fremtidige iOS-enheder.

Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram