Måske nye stik på iPhone 7

8

Med iPhone 7 skal Apple fans måske endnu engang udskifte noget af deres tilbehør. Rygterne forlyder, at en ny stiktype er på vej.

iPhone 6 Plus
iPhone 6 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Apple planlægger, at udskifte 3,5 mm jack-sticket til hovedtelefoner på den næste generation iPhones for at få en ”all-in-one” lightningconnector. Det skriver den oftest troværdige japanske hjemmeside Mac Otakara.

 – Tyndere iPhones: Apple tager patent på smallere jack-stick

Mac Otakra hævder også, at den nye samme størrelse Lightning-stik vil understøtte Lightning- og Bluetooth-hovedtelefoner, samt har DAC eller Digital-til-audio konverter til bagudkompatible hovedtelefoner, så der kan bruges standard 3,5 mm stereo-jackstick, dog er en Lightning adapter påkrævet.

Den kommende iPhone 7 forventes, at blive mere end 1 mm tyndere end den 7,1 mm tykke iPhone 6S. Med til historien hører, at iPhone 6 faktisk var nede på 6,9 millimeter i tykkelsen.

Der skulle også medfølge EarPods med Lightning-stik i salgsæsken til den næste iPhone. EarPods vil selvfølgelig også blive solgt som ekstra udstyr til brug af andre fremtidige iOS-enheder.

 – Samsung har skiftet opladestik 18 gange

Viser dette rygte sig, at være sandt vil der formentlig være samme irritation, som da Apple skiftede det tidligere opladerstik ud med Lightning-stikket, der første gang blev brugt på iPhone 5 i 2012.

Web-TV: Mindre køinteresse for iPhone 6S

Mere til historien

Det forlyder også, fra ovenstående kilde, at Apple vil frigive et sæt Lightning EarPods til at understøtte den nye audio output i fremtidige iOS-enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer