OLED-skærme på iPhones i 2018

2

RYGTE: Apple skifter måske deres nuværende LCD-skærme ud til fordel for OLED-skærme.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)
Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

LG og Samsung udvikler og producerer i massevis OLED-skærme, og benytter dem selv på deres smartphones, men nu vil de måske også i fremtiden være på Apples iPhones.

Det er avisen The Korea Times, der beretter om både LG og Samsung, der har udvist stor interesse for, at levere OLED-skærmpaneler til Apple.

– ”Samsung Display har for kort tid siden genoptaget forhandlinger med Apple om, at skulle levere deres OLED-skærme til kommende iPhones, der rammer markedet om nogle år, hvilket jeg forventer er omkring 2018,” sådan har en leder fra The Korea Times udtalt.

Fordelen ved LCD-skærmene Apple benytter er, at der er lave omkostninger ved produktionen af disse – og dette er noget Apple går op i, altså at presse produktionsomkostningerne i bund.

For nogle uger siden udtalte den oftest velinformerede Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo, at han ikke mente Apple ville bruge OLED-skærme i deres iPhones før 2018.

Holder rygterne vand, så skal du altså ikke forvente at iPhone 7, der i øvrigt rygtes at være vandtæt, vil få OLED-skærm.

Mere til historien

OLED-skærme adskiller sig fra LCD-skærme ved at have en højere kontrast og mere mættede farver, hvor eksempelvis sort er sort. Desuden er skærmpanelerne strømbesparende og tyndere, samt mere bøjelige.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer