OLED-skærme på iPhones i 2018

RYGTE: Apple skifter måske deres nuværende LCD-skærme ud til fordel for OLED-skærme.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

LG og Samsung udvikler og producerer i massevis OLED-skærme, og benytter dem selv på deres smartphones, men nu vil de måske også i fremtiden være på Apples iPhones.

Det er avisen The Korea Times, der beretter om både LG og Samsung, der har udvist stor interesse for, at levere OLED-skærmpaneler til Apple.

– ”Samsung Display har for kort tid siden genoptaget forhandlinger med Apple om, at skulle levere deres OLED-skærme til kommende iPhones, der rammer markedet om nogle år, hvilket jeg forventer er omkring 2018,” sådan har en leder fra The Korea Times udtalt.

Fordelen ved LCD-skærmene Apple benytter er, at der er lave omkostninger ved produktionen af disse – og dette er noget Apple går op i, altså at presse produktionsomkostningerne i bund.

For nogle uger siden udtalte den oftest velinformerede Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo, at han ikke mente Apple ville bruge OLED-skærme i deres iPhones før 2018.

Holder rygterne vand, så skal du altså ikke forvente at iPhone 7, der i øvrigt rygtes at være vandtæt, vil få OLED-skærm.

Mere til historien

OLED-skærme adskiller sig fra LCD-skærme ved at have en højere kontrast og mere mættede farver, hvor eksempelvis sort er sort. Desuden er skærmpanelerne strømbesparende og tyndere, samt mere bøjelige.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram