OLED-skærme på iPhones i 2018

RYGTE: Apple skifter måske deres nuværende LCD-skærme ud til fordel for OLED-skærme.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

LG og Samsung udvikler og producerer i massevis OLED-skærme, og benytter dem selv på deres smartphones, men nu vil de måske også i fremtiden være på Apples iPhones.

Det er avisen The Korea Times, der beretter om både LG og Samsung, der har udvist stor interesse for, at levere OLED-skærmpaneler til Apple.

- ”Samsung Display har for kort tid siden genoptaget forhandlinger med Apple om, at skulle levere deres OLED-skærme til kommende iPhones, der rammer markedet om nogle år, hvilket jeg forventer er omkring 2018,” sådan har en leder fra The Korea Times udtalt.

Fordelen ved LCD-skærmene Apple benytter er, at der er lave omkostninger ved produktionen af disse – og dette er noget Apple går op i, altså at presse produktionsomkostningerne i bund.

For nogle uger siden udtalte den oftest velinformerede Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo, at han ikke mente Apple ville bruge OLED-skærme i deres iPhones før 2018.

Holder rygterne vand, så skal du altså ikke forvente at iPhone 7, der i øvrigt rygtes at være vandtæt, vil få OLED-skærm.

Mere til historien

OLED-skærme adskiller sig fra LCD-skærme ved at have en højere kontrast og mere mættede farver, hvor eksempelvis sort er sort. Desuden er skærmpanelerne strømbesparende og tyndere, samt mere bøjelige.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram