Rygte: iPhone 7 bliver vandtæt

4

Skal man tro de seneste rygter om den næste iPhone, så skulle den angiveligt blive vandtæt.

iPhone 6S Plus
iPhone 6S Plus (Foto: MereMobil.dk)

Apple er ikke altid kendt for, at levere revolutionerende produkter i forhold til mange andre producenter, som eksempelvis LG, der blandt andet har været først med buet skærm og nu er klar med en smartphone med to skærme.

Men til trods for, at iPhone i flere år har været ”det sikre” – altså en mindre opgradering af forgængeren, så er det alligevel lykkedes Apple at få en masse opmærksomhed.

Og ja – rygterne er også allerede godt i gang med, hvordan iPhone 7 bliver.

 – Baggrund: iPhone – sådan startede revolutionen

Hjemmesiden GSMArena.com hævder nu, at den næste iPhone bliver det første fuldstændig vandtætte Apple-produkt til dato. Et rygte der oprindelig stammer fra analysefirmaet TrendForce, som mener at vide denne funktion bliver det store salgsargument i iPhone 7.

iPhone 7 skulle også blive den første iPhone med 3 GB RAM – det er dog uvist om det bliver i begge modeller eller kun i iPhone 7 Plus-modellen, men begge modeller skulle blive vandtætte.

 – Derfor skal du have iPhone 6S eller iPhone 6S Plus

Du skal tage disse rygter med et gran salt, da Apple hverken har be- eller afkræftet disse. Og det er helt normalt, at der kommer en række rygter omkring den kommende iPhone længe før den lanceres.

Det forventes, at Apple lancerer iPhone 7 i efteråret 2016 – præcis som tilfældet har været de senere år.

Web-TV: Test af iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Der er også utallige rygter på internettet om, at Apple kommer med en ny fire tommer iPhone næste år. En iPhone der formentlig vil blive lanceret i første halvdel af året og være ”bygget” på en iPhone 5S. Heller ikke disse rygter har Apple kommenteret på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer