Er dette den nye 4-tommer iPhone?

RYGTE: Der har været utallige rygter om, at Apple er på vej med en ny 4-tommer iPhone. Nu er der lækket billeder, som måske viser prototypen.

Skal man tro de mange rygter, som florerer på rygtebørsen, så er Apple på vej med en 4-tommer ny iPhone-model, der måske får navnet iPhone 6C eller iPhone 7C. Og ifølge de nyeste oplysninger, så bliver det med et design, som vi kender fra de nuværende modeller – bare i et mindre format. Det skriver Tek.no.

 - Event for nyt Apple Watch og 4-tommer iPhone på vej

Billederne af denne prototype stammer fra den franske hjemmeside, NoWhereElse, og ligner altså mest af alt en formindske version af iPhone 6S. Det er uvist om det er billeder, som stammer fra Apple eller det er falske som er i omløb. Det skriver GSMArena.com.

Bliver den nye 4 tommer model en realitet, så er det den første telefon fra Apple med 4 tommer skærm siden iPhone 5S blev lanceret i efteråret 2013.

Der har længe været skriverier om, at den nye iPhone-model ikke kommer med den nye 3D Touch-teknologi, men det ventes den kommer med Apples fingeraftrykslæser Touch ID.

 - Ny 4-tommer iPhone på vej i starten af 2016

Bliver navnet iPhone 6C eller iPhone 7C eller noget helt tredje er endnu uvist, men den ventes at blive en slags efterfølger til iPhone 5C, som dog aldrig blev den helt store succes.

Apple har ikke selv kommenteret på rygterne, så ingen af informationerne er altså hverken be- eller afkræftet.

Mere til historien

Det er dog ikke kun den forventede kommende 4-tommer iPhone-model, som rygtebørsen har oplysninger om, men også den næste "topmodel" i iPhone-kategorien - nemlig iPhone 7 er der masser af rygter om allerede.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram