Er dette den nye 4-tommer iPhone?

RYGTE: Der har været utallige rygter om, at Apple er på vej med en ny 4-tommer iPhone. Nu er der lækket billeder, som måske viser prototypen.

Skal man tro de mange rygter, som florerer på rygtebørsen, så er Apple på vej med en 4-tommer ny iPhone-model, der måske får navnet iPhone 6C eller iPhone 7C. Og ifølge de nyeste oplysninger, så bliver det med et design, som vi kender fra de nuværende modeller – bare i et mindre format. Det skriver Tek.no.

 – Event for nyt Apple Watch og 4-tommer iPhone på vej

Billederne af denne prototype stammer fra den franske hjemmeside, NoWhereElse, og ligner altså mest af alt en formindske version af iPhone 6S. Det er uvist om det er billeder, som stammer fra Apple eller det er falske som er i omløb. Det skriver GSMArena.com.

Bliver den nye 4 tommer model en realitet, så er det den første telefon fra Apple med 4 tommer skærm siden iPhone 5S blev lanceret i efteråret 2013.

Der har længe været skriverier om, at den nye iPhone-model ikke kommer med den nye 3D Touch-teknologi, men det ventes den kommer med Apples fingeraftrykslæser Touch ID.

 – Ny 4-tommer iPhone på vej i starten af 2016

Bliver navnet iPhone 6C eller iPhone 7C eller noget helt tredje er endnu uvist, men den ventes at blive en slags efterfølger til iPhone 5C, som dog aldrig blev den helt store succes.

Apple har ikke selv kommenteret på rygterne, så ingen af informationerne er altså hverken be- eller afkræftet.

Mere til historien

Det er dog ikke kun den forventede kommende 4-tommer iPhone-model, som rygtebørsen har oplysninger om, men også den næste “topmodel” i iPhone-kategorien – nemlig iPhone 7 er der masser af rygter om allerede.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram