Er dette den nye 4-tommer iPhone?

RYGTE: Der har været utallige rygter om, at Apple er på vej med en ny 4-tommer iPhone. Nu er der lækket billeder, som måske viser prototypen.

Skal man tro de mange rygter, som florerer på rygtebørsen, så er Apple på vej med en 4-tommer ny iPhone-model, der måske får navnet iPhone 6C eller iPhone 7C. Og ifølge de nyeste oplysninger, så bliver det med et design, som vi kender fra de nuværende modeller – bare i et mindre format. Det skriver Tek.no.

 - Event for nyt Apple Watch og 4-tommer iPhone på vej

Billederne af denne prototype stammer fra den franske hjemmeside, NoWhereElse, og ligner altså mest af alt en formindske version af iPhone 6S. Det er uvist om det er billeder, som stammer fra Apple eller det er falske som er i omløb. Det skriver GSMArena.com.

Bliver den nye 4 tommer model en realitet, så er det den første telefon fra Apple med 4 tommer skærm siden iPhone 5S blev lanceret i efteråret 2013.

Der har længe været skriverier om, at den nye iPhone-model ikke kommer med den nye 3D Touch-teknologi, men det ventes den kommer med Apples fingeraftrykslæser Touch ID.

 - Ny 4-tommer iPhone på vej i starten af 2016

Bliver navnet iPhone 6C eller iPhone 7C eller noget helt tredje er endnu uvist, men den ventes at blive en slags efterfølger til iPhone 5C, som dog aldrig blev den helt store succes.

Apple har ikke selv kommenteret på rygterne, så ingen af informationerne er altså hverken be- eller afkræftet.

Mere til historien

Det er dog ikke kun den forventede kommende 4-tommer iPhone-model, som rygtebørsen har oplysninger om, men også den næste "topmodel" i iPhone-kategorien - nemlig iPhone 7 er der masser af rygter om allerede.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram