Er dette den nye 4-tommer iPhone?

2

RYGTE: Der har været utallige rygter om, at Apple er på vej med en ny 4-tommer iPhone. Nu er der lækket billeder, som måske viser prototypen.

Skal man tro de mange rygter, som florerer på rygtebørsen, så er Apple på vej med en 4-tommer ny iPhone-model, der måske får navnet iPhone 6C eller iPhone 7C. Og ifølge de nyeste oplysninger, så bliver det med et design, som vi kender fra de nuværende modeller – bare i et mindre format. Det skriver Tek.no.

 – Event for nyt Apple Watch og 4-tommer iPhone på vej

Billederne af denne prototype stammer fra den franske hjemmeside, NoWhereElse, og ligner altså mest af alt en formindske version af iPhone 6S. Det er uvist om det er billeder, som stammer fra Apple eller det er falske som er i omløb. Det skriver GSMArena.com.

Bliver den nye 4 tommer model en realitet, så er det den første telefon fra Apple med 4 tommer skærm siden iPhone 5S blev lanceret i efteråret 2013.

Der har længe været skriverier om, at den nye iPhone-model ikke kommer med den nye 3D Touch-teknologi, men det ventes den kommer med Apples fingeraftrykslæser Touch ID.

 – Ny 4-tommer iPhone på vej i starten af 2016

Bliver navnet iPhone 6C eller iPhone 7C eller noget helt tredje er endnu uvist, men den ventes at blive en slags efterfølger til iPhone 5C, som dog aldrig blev den helt store succes.

Apple har ikke selv kommenteret på rygterne, så ingen af informationerne er altså hverken be- eller afkræftet.

Mere til historien

Det er dog ikke kun den forventede kommende 4-tommer iPhone-model, som rygtebørsen har oplysninger om, men også den næste “topmodel” i iPhone-kategorien – nemlig iPhone 7 er der masser af rygter om allerede.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer