Apple har frigivet iOS 9.2.1

0

Mens der ventes på iOS 9.3, som netop nu testes af udviklere og public betatestere, har Apple frigivet softwareopdateringen iOS 9.2.1.

iOS 9Apple frigav i går softwareopdateringen iOS 9.2.1, hvilket er den første softwareopdatering fra Apple i år.

iOS 9.2.1 har været testet siden 16. december 2015 og der er tale om en mindre opdatering. Generelt er det den femte opdatering til iOS 9, som blev tilgængelig for offentligheden i september 2015.

 – Apple: iOS 9 er installeret på 3 ud af 4 iOS-enheder

Opdateringen indeholder sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser.

– ”Denne opdatering indeholder sikkerhedsopdateringer og rettelser af fejl, inklusive rettelse af en fejl der kunne forhindre at installering af apps blev færdiggjort, når MDM-server blev anvendt,” sådan lyder beskrivelsen af opdateringen fra Apple.

Du installerer opdateringen ved at gå ind i Indstillinger – Generelt – Softwareopdateringer og opdater. Husk altid inden du opdaterer, at lave en backup af din iPhone eller iPad.

Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

iOS 9.3 testes netop nu hos udviklere og public betatestere, det er endnu uvist hvornår den frigives til offentligheden.

 – TIP: Se nyhederne i iOS 9.3

Mere til historien

Apple har erkendt, at der er en fejl med batteriindikatoren på iPhone 6S, de arbejder på at finde en løsning, hvilket formentlig bliver løst med en sikkerhedsopdatering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer