37 procent af iPhone-brugerne har stadig en 4-tommer skærm

Den seneste opgørelse fra analysefirmaet Mixpanel viser, at mere end hver tredje iPhone-bruger stadigvæk har en skærm på 4-tommer eller mindre.

Opgørelse fra Mixpanel over hvor mange af de forskellige iPhone-modeller, der er i brug (Kilde: Mixpanel)

Opgørelse fra Mixpanel over hvor mange af de forskellige iPhone-modeller, der er i brug (Kilde: Mixpanel)

De mange rygter om en kommende 4-tommer iPhone har måske sin berettigelse. Nye tal fra Mixpanel viser, at 37 procent af alle aktive iPhone-brugere stadigvæk har en iPhone med max 4 tommer skærm.

Og 1 ud af 3 (33 procent) har en iPhone med 4-tommer skærm.

 - Apple iPhone 5SE kommer i Pink, Silver og Space Gray

Opgørelsen fra Mixpanel viser, at der er mere end 18 procent, der har en iPhone 5S, mens mere eller mindre lige mange samlet set har en iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 eller ældre. Det skriver Pocketnow.com.

Så der er enten grobund for, at der er flere iPhone-brugere, som vil skifte deres smartphone ud. Tallene fra Mixpanel siger intet om, hvorfor brugerne har en 4-tommer iPhone, så det er uvist om de foretrækker en lille skærm eller  benytter deres smartphone til den ikke kan mere.

Der er heller ingen tvivl om, at det er iPhone 6, som netop nu er den iPhone flest har ifølge tallene fra Mixpanel. iPhone 6 er i lommen på omkring 35 procent af brugerne.

 - Kæmpe-opladerfejl hos Apple - stik trækkes tilbage

Overraskende er det måske, at flere iPhone-ejere har en iPhone 5S end iPhone 6S.

Mere til historien

Der har også været rygter om, at iPhone 5SE primært er til de såkaldte ”emerging markets”, hvilket måske ville være ærgerligt hvis det er tilfældet, da det kunne tyde på, der fortsat er et marked for ”mindre skærme”.

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram