37 procent af iPhone-brugerne har stadig en 4-tommer skærm

0

Den seneste opgørelse fra analysefirmaet Mixpanel viser, at mere end hver tredje iPhone-bruger stadigvæk har en skærm på 4-tommer eller mindre.

Opgørelse fra Mixpanel over hvor mange af de forskellige iPhone-modeller, der er i brug (Kilde: Mixpanel)
Opgørelse fra Mixpanel over hvor mange af de forskellige iPhone-modeller, der er i brug (Kilde: Mixpanel)

De mange rygter om en kommende 4-tommer iPhone har måske sin berettigelse. Nye tal fra Mixpanel viser, at 37 procent af alle aktive iPhone-brugere stadigvæk har en iPhone med max 4 tommer skærm.

Og 1 ud af 3 (33 procent) har en iPhone med 4-tommer skærm.

 – Apple iPhone 5SE kommer i Pink, Silver og Space Gray

Opgørelsen fra Mixpanel viser, at der er mere end 18 procent, der har en iPhone 5S, mens mere eller mindre lige mange samlet set har en iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 eller ældre. Det skriver Pocketnow.com.

Så der er enten grobund for, at der er flere iPhone-brugere, som vil skifte deres smartphone ud. Tallene fra Mixpanel siger intet om, hvorfor brugerne har en 4-tommer iPhone, så det er uvist om de foretrækker en lille skærm eller  benytter deres smartphone til den ikke kan mere.

Der er heller ingen tvivl om, at det er iPhone 6, som netop nu er den iPhone flest har ifølge tallene fra Mixpanel. iPhone 6 er i lommen på omkring 35 procent af brugerne.

 – Kæmpe-opladerfejl hos Apple – stik trækkes tilbage

Overraskende er det måske, at flere iPhone-ejere har en iPhone 5S end iPhone 6S.

Mere til historien

Der har også været rygter om, at iPhone 5SE primært er til de såkaldte ”emerging markets”, hvilket måske ville være ærgerligt hvis det er tilfældet, da det kunne tyde på, der fortsat er et marked for ”mindre skærme”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer