DxOMark fælder dom over kameraet i OnePlus 5

Kameraet i OnePlus 5 kommer ikke på højde med HTC U11 der fortsat er topscorer.

OnePlus 5

OnePlus 5 (Foto: OnePlus)

I min anmeldelse af OnePlus 5 var kameraet et af de negative punkter. Den daglige oplevelse, samt manglen på optisk billedestabilisator, var ikke på det niveau som producenten lovede.

Nu har kameratest-nørderne på DxOMark fældet deres dom over kameraet i OnePlus 5. De er trods alt langt mere kompetente end jeg på dette område.

Dommen bliver, at OnePlus 5 får en samlet score på 87 point. Det bringer kameraet på kvalitetsniveau med kameraet i Samsung Galxay S6 Edge Plus, Sony Xperia Z5 og Huawei P10.

- TEST: OnePlus 5 – god men så heller ikke bedre

Der er ingen tvivl om, at mobilkameraerne bliver bedre og bedre. Derfor er det ofte marginaler der adskiller telefonerne.

I toppen af listen ligger HTC U11. Med 90 point har den, ifølge DxOMark, det bedste mobilkamera på markedet. Google Pixel får 89 point, mens Galaxy S8 ligger på 88 point.

- TEST: HTC U11 – HTCs bedste smartphone nogensinde

Mere til historien

OnePlus 3T, forgængeren til OnePlus 5, havde et 16 megapixels hovedkamera med optisk billedestabilisator. I OnePlus 5 er anvendt et dualkamera med en 16 megapixels og en 20 megapixels sensor. Denne har ikke optisk billedstabilisator.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram