DxOMark fælder dom over kameraet i OnePlus 5

6

Kameraet i OnePlus 5 kommer ikke på højde med HTC U11 der fortsat er topscorer.

OnePlus 5
OnePlus 5 (Foto: OnePlus)

I min anmeldelse af OnePlus 5 var kameraet et af de negative punkter. Den daglige oplevelse, samt manglen på optisk billedestabilisator, var ikke på det niveau som producenten lovede.

Nu har kameratest-nørderne på DxOMark fældet deres dom over kameraet i OnePlus 5. De er trods alt langt mere kompetente end jeg på dette område.

Dommen bliver, at OnePlus 5 får en samlet score på 87 point. Det bringer kameraet på kvalitetsniveau med kameraet i Samsung Galxay S6 Edge Plus, Sony Xperia Z5 og Huawei P10.

TEST: OnePlus 5 – god men så heller ikke bedre

Der er ingen tvivl om, at mobilkameraerne bliver bedre og bedre. Derfor er det ofte marginaler der adskiller telefonerne.

I toppen af listen ligger HTC U11. Med 90 point har den, ifølge DxOMark, det bedste mobilkamera på markedet. Google Pixel får 89 point, mens Galaxy S8 ligger på 88 point.

TEST: HTC U11 – HTCs bedste smartphone nogensinde

Mere til historien

OnePlus 3T, forgængeren til OnePlus 5, havde et 16 megapixels hovedkamera med optisk billedestabilisator. I OnePlus 5 er anvendt et dualkamera med en 16 megapixels og en 20 megapixels sensor. Denne har ikke optisk billedstabilisator.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer