Huawei Mate 10 rygtes til oktober

0

RYGTE: Rygterne svirrer om efterfølgeren til Huawei Mate 9. Det ventes den får navnet Huawei Mate 10. Se de seneste rygter her.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)
Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Selvom kalenderen siger juli måned, så er rygterne om Huawei Mate 10 allerede nu begyndt at dukke op.

 – Huawei Mate 9-salget runder milepæl

Den ventes at få en 6 tommer skærm med 18:9 format og en opløsning på 2160 x 1080 pixels. Forgængeren Mate 9 har et ”almindeligt” mobilformat på 16:9 på dens 5,9 tommer skærm.

Huawei Mate 10 ventes at komme med 10nm HiSilicon Kirin 970 chipset – og dermed ventes den at være et ordentligt bæst af en ”maskine”.

Meldingen fra Huawei har også tidligere været, at hele fronten på en telefon skal være skærm. Ifølge GSMArena.com, så ventes Mate 10 at komme med netop kant-til-kant skærm.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)
Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

 – Huawei: Hele fronten på en telefon skal være skærm

Rygterne svirrer også om, at den kommer med 3D dual-kamera og understøtter augmented reality, hvilket også ventes i den kommende iPhone-model.

Mere til historien

Huawei lancerede sidste år både Huawei Mate 9 og Huawei Mate 9 Pro. Til at starte med fik vi Pro-udgaven på det danske marked og denne var vi på MereMobil.dk meget begejstret for. Senere kom også Huawei Mate 9 på det danske marked, men den var dog ikke helt så god som Mate 9 Pro. Huawei lancerede desuden Mate 9 i en særlig Porsche-udgave.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer