Huawei: Hele fronten på en telefon skal være skærm

Skal man tro Huaweis CEO, så er den kinesiske producent på vej med en telefon, hvor hele fronten er skærm – og altså INGEN kanter.

Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)

Der er ingen tvivl om, at Huawei på nuværende tidspunkt har fanget både mobilkøberne, men også flere af de gode idéer.

Tidligere har de kigget konkurrenterne meget efter i sømmene, men kineserne er for alvor begyndt, at turde nogle mere vovede ting. Designet på deres telefoner har også ændret sig.

Salget af Huawei P9 og P9 Plus runder ny milepæl

Måske bliver Huawei den første producent, som lancerer en telefon, hvor hele fronten er skærm.

Ved lanceringen af Huawei P10 på det kinesiske marked bekræftede Yu Chengdong, CEO i Huawei, i et interview, at Huawei arbejder på en telefon helt uden kanter – en bezel free smartphone. Det skriver Gizmochina.com.

Her vil skærmen altså fylde 100 procent af fronten. Det er derfor spændende, hvor og hvordan man gør plads til diverse sensorer, kameraer m.v.

Huawei Mate 9 (Foto: MereMobil.dk)

Kigger man på de netop lancerede Galaxy S8 og Galaxy S8+ fra Samsung, så er der ikke meget ”kant” tilbage på disse. Men Samsung har blandt andet flyttet fingeraftrykslæseren om på bagsiden. Og skærmen fylder trods alt ”kun” 83,6 procent af fronten.

Konkurrenten Xiaomi arbejder på anden generation af Mi MIX, hvor målet er at få skærmen til at fylde 93 procent. Den første generation af Mi MIX har en skærm, som fylder 91 procent af fronten.

Huawei-chef: Ingen mobil har brug for mere end 4 GB RAM

Eftersom Yu Chengdong kommenterer på det i et interview, så må det formodes at Huawei er godt i gang med arbejdet på denne.

Mere til historien

Huawei var tidligere kendt for deres lavpris- eller midrange-telefoner, men det er efterhånden fortid. Med Huawei Mate 9 Pro og den særlige Porsche udgave er Huawei nu kommet op i den prisklasse, hvor også Samsung og Apple befinder sig. Huawei Mate 9 Pro har en vejledende pris på 5.999 kroner, mens Huawei Mate 9 Porsche koster hele 10.999 kroner. Denne er kun lanceret i en limited edition.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram