Huawei: Hele fronten på en telefon skal være skærm

4

Skal man tro Huaweis CEO, så er den kinesiske producent på vej med en telefon, hvor hele fronten er skærm – og altså INGEN kanter.

Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)
Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)

Der er ingen tvivl om, at Huawei på nuværende tidspunkt har fanget både mobilkøberne, men også flere af de gode idéer.

Tidligere har de kigget konkurrenterne meget efter i sømmene, men kineserne er for alvor begyndt, at turde nogle mere vovede ting. Designet på deres telefoner har også ændret sig.

Salget af Huawei P9 og P9 Plus runder ny milepæl

Måske bliver Huawei den første producent, som lancerer en telefon, hvor hele fronten er skærm.

Ved lanceringen af Huawei P10 på det kinesiske marked bekræftede Yu Chengdong, CEO i Huawei, i et interview, at Huawei arbejder på en telefon helt uden kanter – en bezel free smartphone. Det skriver Gizmochina.com.

Her vil skærmen altså fylde 100 procent af fronten. Det er derfor spændende, hvor og hvordan man gør plads til diverse sensorer, kameraer m.v.

Huawei Mate 9 (Foto: MereMobil.dk)

Kigger man på de netop lancerede Galaxy S8 og Galaxy S8+ fra Samsung, så er der ikke meget ”kant” tilbage på disse. Men Samsung har blandt andet flyttet fingeraftrykslæseren om på bagsiden. Og skærmen fylder trods alt ”kun” 83,6 procent af fronten.

Konkurrenten Xiaomi arbejder på anden generation af Mi MIX, hvor målet er at få skærmen til at fylde 93 procent. Den første generation af Mi MIX har en skærm, som fylder 91 procent af fronten.

Huawei-chef: Ingen mobil har brug for mere end 4 GB RAM

Eftersom Yu Chengdong kommenterer på det i et interview, så må det formodes at Huawei er godt i gang med arbejdet på denne.

Mere til historien

Huawei var tidligere kendt for deres lavpris- eller midrange-telefoner, men det er efterhånden fortid. Med Huawei Mate 9 Pro og den særlige Porsche udgave er Huawei nu kommet op i den prisklasse, hvor også Samsung og Apple befinder sig. Huawei Mate 9 Pro har en vejledende pris på 5.999 kroner, mens Huawei Mate 9 Porsche koster hele 10.999 kroner. Denne er kun lanceret i en limited edition.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer