Huawei Mate 9 Porsche kan nu købes i Danmark

0

Nu kan du købe Huawei Mate 9 Porsche i Danmark. Telefonen blev officielt lanceret i november, men først nu er den klar til salg. Se pris og tilgængelighed her.

Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)
Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)

Huawei lancerede Mate 9 og Mate 9 Porsche under deres store event i München i starten af november sidste år. Meldingen var dengang, at ingen af modellerne kom på det danske marked. Huawei Danmark satsede nemlig på Mate 9 Pro, som blev lanceret få uger senere.

Sidenhen har Huawei dog fået Mate 9 til det danske marked grundet en stor efterspørgsel på telefonen.

Huawei Mate 9 kommer alligevel til Danmark

Er man til den mere luksuriøse variant af Mate 9, som er lavet i samarbejde med Porsches designafdeling, så er der nu en mulighed for at finde den her i Danmark. Du kan måske genkende nogle af de karakteristiske kurver fra den klassiske Porsche 911.

– ”Porsches eksperter har skabt et design, der får telefonen til at skille sig ud fra mængden. Men også det teknologiske fundament er i en klasse for sig. Vi har haft fokus på at koble en stærk ydeevne med en lækker og intuitiv brugerflade, og vi er rigtig tilfredse med resultatet af den indsats,” siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager hos Huawei.

 – TEST: Huawei Mate 9 – kæmpetelefon slår ikke pro-udgaven

Huawei Mate 9 Porsche kommer i en Limited Edition på det danske marked. Den vejledende pris er noget højere end den almindelige Mate 9-model. Du skal nemlig lægge hele 10.999 kroner for den luksuriøse telefon. Der i skrivende stund også kun forhandles online hos Elgiganten. Prisen for den normale Mate 9 variant er 4.999 kroner uden abonnement.

Billeder af Mate 9 Porsche

Mere til historien

Hvis det har din interesse så kan du se Huawei Mate 9 Porsche hos Elgiganten på Strøget i København fra fredag den 17. marts. De vil have den udstillet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer