Huawei Mate 9 kommer ikke til Danmark

Mate 9 fra Huawei kommer ikke til Danmark. "Følg med de kommende uger," siger Huawei kryptisk.

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei har under deres event i München (3/11 2016) helt som ventet offentliggjort Mate 9. En telefon, som mange har set frem til.

- Huawei Mate 9 - alt du skal vide

Huawei Mate 9 kommer i to forskellige modeller. Den ”almindelige” Mate 9 variant og så den eksklusive Porsche Design Mate 9. Men her i Danmark får vi ikke mulighed for at købe hverken den ene eller anden variant. Telefonerne lanceres i første omgang kun i 12 lande.

I første omgang lanceres Mate 9 på følgende markeder: Kina, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Kuwait, Malaysia, Polen, Saudi Arabien, Spanien, Thailand og De Forenede Arabiske Emirater. Om flere markeder følger senere er uvist.

Huawei Mate 9 Porsche Design (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 Porsche Design (Foto: Huawei)

Men Danmark er altså ikke på listen.

- ”Vi vælger ikke at lancere Mate 9 og Mate 9 Porsche på det nordiske marked, fordi vi har andre prioriterede produkter, som vi tror rigtigt meget på. Uden at sige for meget, kan jeg da opfordre til at følge lidt med i de kommende uger, hvor vi kommer med spændende nyt på lokalt niveau,” siger Thor Gøtz, direktør for Huaweis Consumer Business i Danmark, til MereMobil.dk.

Foruden Mate 9 kunne Huawei også offentliggøre et nyt wearable, der har fået navnet Huawei Fit. Denne kommer heller ikke til Danmark.

Danskerne har ellers for alvor taget Huawei til sig, hvilket blandt andet kan ses i vores månedlige opgørelse over de mest solgte smartphones. På den samlede top 10 har Huawei tre modeller noteret. Hos YouSee indtager Huawei endda første pladsen med P9 Lite.

Mere til historien

Det er spændende, hvad Huawei har i ærmet. En lancering af Mate 9 og/eller Mate 9 Porsche kunne måske have ”fået” nogle af Samsung Galaxy Note 7-kunderne til at kigge mod Huaweis produkter.

Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram