Huawei Mate 9 kommer ikke til Danmark

9

Mate 9 fra Huawei kommer ikke til Danmark. “Følg med de kommende uger,” siger Huawei kryptisk.

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)
Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei har under deres event i München (3/11 2016) helt som ventet offentliggjort Mate 9. En telefon, som mange har set frem til.

Huawei Mate 9 – alt du skal vide

Huawei Mate 9 kommer i to forskellige modeller. Den ”almindelige” Mate 9 variant og så den eksklusive Porsche Design Mate 9. Men her i Danmark får vi ikke mulighed for at købe hverken den ene eller anden variant. Telefonerne lanceres i første omgang kun i 12 lande.

I første omgang lanceres Mate 9 på følgende markeder: Kina, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Kuwait, Malaysia, Polen, Saudi Arabien, Spanien, Thailand og De Forenede Arabiske Emirater. Om flere markeder følger senere er uvist.

Huawei Mate 9 Porsche Design (Foto: Huawei)
Huawei Mate 9 Porsche Design (Foto: Huawei)

Men Danmark er altså ikke på listen.

– ”Vi vælger ikke at lancere Mate 9 og Mate 9 Porsche på det nordiske marked, fordi vi har andre prioriterede produkter, som vi tror rigtigt meget på. Uden at sige for meget, kan jeg da opfordre til at følge lidt med i de kommende uger, hvor vi kommer med spændende nyt på lokalt niveau,” siger Thor Gøtz, direktør for Huaweis Consumer Business i Danmark, til MereMobil.dk.

Foruden Mate 9 kunne Huawei også offentliggøre et nyt wearable, der har fået navnet Huawei Fit. Denne kommer heller ikke til Danmark.

Danskerne har ellers for alvor taget Huawei til sig, hvilket blandt andet kan ses i vores månedlige opgørelse over de mest solgte smartphones. På den samlede top 10 har Huawei tre modeller noteret. Hos YouSee indtager Huawei endda første pladsen med P9 Lite.

Mere til historien

Det er spændende, hvad Huawei har i ærmet. En lancering af Mate 9 og/eller Mate 9 Porsche kunne måske have ”fået” nogle af Samsung Galaxy Note 7-kunderne til at kigge mod Huaweis produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer