Huawei: Derfor satser vi på Mate 9 Pro

De største modeller går ofte uden om Danmark, men det ændrer Huawei på med Mate 9 Pro. Hør hvorfor  Norden satser anderledes på Mate-serien.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Det er ofte sket, at vi i Danmark er blevet forbigået ned de helt store modeller – både hvad angår hukommelse og RAM. Normalt lanceres de mere ”gængse” og mainstream-modellerne på det danske marked, men nu går Huawei imod dette.

Ild i øjnene hos Huawei Danmark gjorde, at de ville satse alt på Mate 9 Pro fremfor Mate 9, der fornyligt blev præsenteret i München.

 - Huawei Mate 9 Pro - mød den vilde topmodel

Derfor blev det også et tak, men nej tak til Mate 9 og Mate 9 Porsche, som altså ikke lanceres på det danske marked. I stedet satses på Mate 9 Pro i de nordiske lande, som altså kommer med 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 4.000 mAh batteri og en masse andre specifikationer.

- ”Jeg må indrømme, at da vi kiggede på vores roadmap og så hvad der var af muligheder, der fik vi sgu ild i øjnene, da vi så det produkt her (red. Mate 9 Pro). Det er et spot-on match i forhold til det, som forbrugere i det nordiske marked er interesseret i og derfor valgte vi at gå all-in her,” lyder det stolt fra Thor Gøtz, direktør for Huaweis Consumer Business i Danmark, til MereMobil.dk efter Mate 9 Pro lanceringen.

Interview: Derfor Mate 9 Pro

 - WEB-TV: Første kig på Huawei Mate 9 Pro

Kun Norden og Kina

Som det ser ud, så er det altså kun i Norden og Kina, at Mate 9 Pro lanceres.

- ”Vi er ganske privilegerede og vi glæder os,” slutter Thor Gøtz.

Mate 9 Pro lander i de danske butikker tirsdag den 20. december 2016.

 - Huawei Mate 9 Pro - dansk pris og tilgængelighed

Mere til historien

Huawei har rundt i verden lanceret hele fire forskellige varianter af Mate 9, men det virker altså til at vi i Danmark ”kun” får den ypperste model – nemlig Mate 9 Pro. De øvrige modeller er Mate 9, Mate 9 Porsche og Mate 9 Lite.

Læs også:
- Forudbestil Huawei Mate 9 Pro allerede nu

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram