Huawei: Derfor satser vi på Mate 9 Pro

De største modeller går ofte uden om Danmark, men det ændrer Huawei på med Mate 9 Pro. Hør hvorfor  Norden satser anderledes på Mate-serien.

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Det er ofte sket, at vi i Danmark er blevet forbigået ned de helt store modeller – både hvad angår hukommelse og RAM. Normalt lanceres de mere ”gængse” og mainstream-modellerne på det danske marked, men nu går Huawei imod dette.

Ild i øjnene hos Huawei Danmark gjorde, at de ville satse alt på Mate 9 Pro fremfor Mate 9, der fornyligt blev præsenteret i München.

 - Huawei Mate 9 Pro - mød den vilde topmodel

Derfor blev det også et tak, men nej tak til Mate 9 og Mate 9 Porsche, som altså ikke lanceres på det danske marked. I stedet satses på Mate 9 Pro i de nordiske lande, som altså kommer med 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 4.000 mAh batteri og en masse andre specifikationer.

- ”Jeg må indrømme, at da vi kiggede på vores roadmap og så hvad der var af muligheder, der fik vi sgu ild i øjnene, da vi så det produkt her (red. Mate 9 Pro). Det er et spot-on match i forhold til det, som forbrugere i det nordiske marked er interesseret i og derfor valgte vi at gå all-in her,” lyder det stolt fra Thor Gøtz, direktør for Huaweis Consumer Business i Danmark, til MereMobil.dk efter Mate 9 Pro lanceringen.

Interview: Derfor Mate 9 Pro

 - WEB-TV: Første kig på Huawei Mate 9 Pro

Kun Norden og Kina

Som det ser ud, så er det altså kun i Norden og Kina, at Mate 9 Pro lanceres.

- ”Vi er ganske privilegerede og vi glæder os,” slutter Thor Gøtz.

Mate 9 Pro lander i de danske butikker tirsdag den 20. december 2016.

 - Huawei Mate 9 Pro - dansk pris og tilgængelighed

Mere til historien

Huawei har rundt i verden lanceret hele fire forskellige varianter af Mate 9, men det virker altså til at vi i Danmark ”kun” får den ypperste model – nemlig Mate 9 Pro. De øvrige modeller er Mate 9, Mate 9 Porsche og Mate 9 Lite.

Læs også:
- Forudbestil Huawei Mate 9 Pro allerede nu

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
Sådan er den nye Samsung Galaxy Z Flip5

VIDEO: Samsung Galaxy Z Flip5 er en klaptelefon med en stor og frontskærm, der desværre ikke udnyttes godt nok. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram