Forudbestil Huawei Mate 9 Pro allerede nu

0

Huawei Mate 9 gik forbi Danmark, men i stedet får vi Huawei Mate 9 Pro. Den kommer til salg kort før jul, men kan allerede forudbestilles nu.

Huawei Mate 9 Pro inkl. headset ved forudbestilling (Kilde: 3.dk)
Huawei Mate 9 Pro inkl. headset ved forudbestilling (Kilde: 3.dk)

Huawei Danmark har holdt kortene sæt til kroppen og netop lanceret Mate 9 Pro under en lanceringsevent i København på IT Universitet. I sidste uge blev enheden også lanceret på det kinesiske marked.

 – Huawei Mate 9 Pro – mød den vilde topmodel

Telefonen lander i handlen tirsdag den 20. december og kan altså nå at blive en julegave – enten til dig selv eller en af dem du elsker.

Men allerede nu er det muligt, at forudbestille dig eksemplar af Mate 9 Pro hos nogle teleselskaber og forhandlere. Mens andre først starter forudbestillingerne fredag den 25. november 2016.

Vælger du, at forudbestille Mate 9 Pro hos teleselskaberne eller nogle af de mange forhandlere, så kan du samtidig få et ekstra headset med i købet. Huawei har nemlig valgt, at vedlægge deres ANC earphone AM185 til de som forudbestiller. Headsettet har en værdi af 999 kroner. Foruden dette headset medfølger et “standard” headset i salgsæsken, samt en bumper til telefonen.

 – WEB-TV: Første kig på Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)
Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 kommer i farverne Space Grey og Champagne Gold og får en vejledende udsalgspris på 5.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Huawei har også lanceret en Mate 9 Lite, dette er dog sket i stilhed. Det er endnu uvist om den kommer på det danske marked. Læs mere om den her.

Læs også:

Første kig på Huawei Mate 9 Pro

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer