Forudbestil Huawei Mate 9 Pro allerede nu

Huawei Mate 9 gik forbi Danmark, men i stedet får vi Huawei Mate 9 Pro. Den kommer til salg kort før jul, men kan allerede forudbestilles nu.

Huawei Mate 9 Pro inkl. headset ved forudbestilling (Kilde: 3.dk)

Huawei Mate 9 Pro inkl. headset ved forudbestilling (Kilde: 3.dk)

Huawei Danmark har holdt kortene sæt til kroppen og netop lanceret Mate 9 Pro under en lanceringsevent i København på IT Universitet. I sidste uge blev enheden også lanceret på det kinesiske marked.

 - Huawei Mate 9 Pro - mød den vilde topmodel

Telefonen lander i handlen tirsdag den 20. december og kan altså nå at blive en julegave – enten til dig selv eller en af dem du elsker.

Men allerede nu er det muligt, at forudbestille dig eksemplar af Mate 9 Pro hos nogle teleselskaber og forhandlere. Mens andre først starter forudbestillingerne fredag den 25. november 2016.

Vælger du, at forudbestille Mate 9 Pro hos teleselskaberne eller nogle af de mange forhandlere, så kan du samtidig få et ekstra headset med i købet. Huawei har nemlig valgt, at vedlægge deres ANC earphone AM185 til de som forudbestiller. Headsettet har en værdi af 999 kroner. Foruden dette headset medfølger et "standard" headset i salgsæsken, samt en bumper til telefonen.

 - WEB-TV: Første kig på Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 kommer i farverne Space Grey og Champagne Gold og får en vejledende udsalgspris på 5.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Huawei har også lanceret en Mate 9 Lite, dette er dog sket i stilhed. Det er endnu uvist om den kommer på det danske marked. Læs mere om den her.

Læs også:

- Første kig på Huawei Mate 9 Pro

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram