Første kig på Huawei Mate 9 Pro

WEB-TV: Mate 9 Pro er virkelig en interessant smartphone, som du i dette indslag kan komme helt tæt på.

Super-model kommer til Danmark

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Smartphones produceres i mange forskellige udgaver, og ofte kommer én variant til Danmark, eller Europa generelt, mens f.eks. det kinesiske eller amerikanske marked får en anden, og nogle gange federe, version.

Et eksempel er Huawei Mate 9, der i første omgang gik uden om Danmark. Senere præsenterede Huawei en powerudgave med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse samt dual-SIM på det kinesiske hjemmemarked – og umiddelbart lignede det en sædvanlig fremgangsmåde, hvor vi endnu engang blev snydt på vores breddegrader.

Nu er der så sket en undtagelse. Huawei præsenterede tirsdag den 23. november i København Mate 9 Pro, so powerudgaven hedder, for de danske mobilkøbere. Ikke en skrabet Pro’er, men stadig med dual-SIM, 6 GB RAM samt Android 7.0 Nougat fra salgspakken.

Huawei Mate 9 Pro bliver ikke tilgængelig med andet end 128 GB intern hukommelse. Er du ikke tilfreds, så smid et MicroSD-kort på 256 GB i siden på telefonen.

Det skal så siges, at når du udvider hukommelsen, så mister du mulighed for at indsætte et ekstra SIM-kort, og går altså glip af dual-SIM funktionen. I øvrigt så understøtter Mate 9 Pro 4G-data på SIM1 og op til 3G data på SIM2. Hidtil har vi i dual-SIM telefoner kun set mulighed for 2G-data på det ekstra SIM-kort.

I en stor artikel gennemgår vi nyhederne i Huawei Mate 9 Pro. Ovenover her finder du et web-TV indslag, hvor jeg første gang viser Mate 9 Pro frem.

Pris: Det koster Huawei Mate 9 Pro i Danmark

Mere til historien

Det er sandsynligt Huawei side om side med Mate 9 Pro og gør den almindelige Mate 9 tilgængelig. Men det vil kun være til forretninger der specifikt ønsker at tage den ind.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram