Første kig på Huawei Mate 9 Pro

WEB-TV: Mate 9 Pro er virkelig en interessant smartphone, som du i dette indslag kan komme helt tæt på.

Super-model kommer til Danmark

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Smartphones produceres i mange forskellige udgaver, og ofte kommer én variant til Danmark, eller Europa generelt, mens f.eks. det kinesiske eller amerikanske marked får en anden, og nogle gange federe, version.

Et eksempel er Huawei Mate 9, der i første omgang gik uden om Danmark. Senere præsenterede Huawei en powerudgave med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse samt dual-SIM på det kinesiske hjemmemarked – og umiddelbart lignede det en sædvanlig fremgangsmåde, hvor vi endnu engang blev snydt på vores breddegrader.

Nu er der så sket en undtagelse. Huawei præsenterede tirsdag den 23. november i København Mate 9 Pro, so powerudgaven hedder, for de danske mobilkøbere. Ikke en skrabet Pro’er, men stadig med dual-SIM, 6 GB RAM samt Android 7.0 Nougat fra salgspakken.

Huawei Mate 9 Pro bliver ikke tilgængelig med andet end 128 GB intern hukommelse. Er du ikke tilfreds, så smid et MicroSD-kort på 256 GB i siden på telefonen.

Det skal så siges, at når du udvider hukommelsen, så mister du mulighed for at indsætte et ekstra SIM-kort, og går altså glip af dual-SIM funktionen. I øvrigt så understøtter Mate 9 Pro 4G-data på SIM1 og op til 3G data på SIM2. Hidtil har vi i dual-SIM telefoner kun set mulighed for 2G-data på det ekstra SIM-kort.

I en stor artikel gennemgår vi nyhederne i Huawei Mate 9 Pro. Ovenover her finder du et web-TV indslag, hvor jeg første gang viser Mate 9 Pro frem.

- Pris: Det koster Huawei Mate 9 Pro i Danmark

Mere til historien

Det er sandsynligt Huawei side om side med Mate 9 Pro og gør den almindelige Mate 9 tilgængelig. Men det vil kun være til forretninger der specifikt ønsker at tage den ind.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram