Første kig på Huawei Mate 9 Pro

2

WEB-TV: Mate 9 Pro er virkelig en interessant smartphone, som du i dette indslag kan komme helt tæt på.

Super-model kommer til Danmark

Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)
Huawei Mate 9 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Smartphones produceres i mange forskellige udgaver, og ofte kommer én variant til Danmark, eller Europa generelt, mens f.eks. det kinesiske eller amerikanske marked får en anden, og nogle gange federe, version.

Et eksempel er Huawei Mate 9, der i første omgang gik uden om Danmark. Senere præsenterede Huawei en powerudgave med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse samt dual-SIM på det kinesiske hjemmemarked – og umiddelbart lignede det en sædvanlig fremgangsmåde, hvor vi endnu engang blev snydt på vores breddegrader.

Nu er der så sket en undtagelse. Huawei præsenterede tirsdag den 23. november i København Mate 9 Pro, so powerudgaven hedder, for de danske mobilkøbere. Ikke en skrabet Pro’er, men stadig med dual-SIM, 6 GB RAM samt Android 7.0 Nougat fra salgspakken.

Huawei Mate 9 Pro bliver ikke tilgængelig med andet end 128 GB intern hukommelse. Er du ikke tilfreds, så smid et MicroSD-kort på 256 GB i siden på telefonen.

Det skal så siges, at når du udvider hukommelsen, så mister du mulighed for at indsætte et ekstra SIM-kort, og går altså glip af dual-SIM funktionen. I øvrigt så understøtter Mate 9 Pro 4G-data på SIM1 og op til 3G data på SIM2. Hidtil har vi i dual-SIM telefoner kun set mulighed for 2G-data på det ekstra SIM-kort.

I en stor artikel gennemgår vi nyhederne i Huawei Mate 9 Pro. Ovenover her finder du et web-TV indslag, hvor jeg første gang viser Mate 9 Pro frem.

Pris: Det koster Huawei Mate 9 Pro i Danmark

Mere til historien

Det er sandsynligt Huawei side om side med Mate 9 Pro og gør den almindelige Mate 9 tilgængelig. Men det vil kun være til forretninger der specifikt ønsker at tage den ind.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer