Huawei Mate 9 Pro – dansk pris og tilgængelighed

0

Her er prisen på Huawei Mate 9 Pro i Danmark. Læs mere om pris og tilgængelighed på det nye flagskib.

Huawei Mate 9 Pro - gold (Foto: Huawei)
Huawei Mate 9 Pro – gold (Foto: Huawei)

Efter Mate 9 blev lanceret i starten af november lovede Huawei Danmark, at der var noget mere interessant på vej til vores marked.

Nu er sløret altså løftet for, hvad Huawei havde i ærmet. Mate 9 Pro er altså grunden til, at vi ikke får den ”almindelige” Mate 9 model til salg i Danmark.

– Huawei Mate 9 kommer ikke til Danmark

Huawei har holdt den nye Mate 9 Pro hemmelig – i forhold til Danmark, lige siden den i sidste uge blev lanceret på det kinesiske marked. Og ingen danske medier har haft luret, at det altså var Mate 9 Pro, som kom til Danmark.

Forsalget af Mate 9 Pro starter allerede i dag. Mens butiks- og websalget starter omkring tirsdag den 20. december 2016. Dermed kan Mate 9 Pro lige præcis nå, at komme under juletræet i de danske hjem.

– Huawei: Vi vil overgå Apple

Mate 9 Pro kommer i farverne Space Grey og Champagne Gold. Begge har nogle ”sandblæste teksturer”, som giver et flot look.

Den vejledende pris på Mate 9 Pro bliver 5.999 kroner uden abonnement. Telefon vil kunne købes hos alle de danske operatører samt via en lang række salgskanaler. Huawei kalder det selv for en ”bred distribution”.

Mate 9 Pro – alt du skal vide

Første kig på Mate 9 Pro

Mere til historien

Huawei producerede hardwaren for Google til Nexus 6P, og skulle efter sigende også have produceret Pixel og Pixel XL telefonerne. Men Huawei ville ikke droppe deres logo på hardwaren, hvilket fik Google til at vælge HTC i stedet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer