Huawei Mate 9 Pro – dansk pris og tilgængelighed

Her er prisen på Huawei Mate 9 Pro i Danmark. Læs mere om pris og tilgængelighed på det nye flagskib.

Huawei Mate 9 Pro - gold (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 Pro – gold (Foto: Huawei)

Efter Mate 9 blev lanceret i starten af november lovede Huawei Danmark, at der var noget mere interessant på vej til vores marked.

Nu er sløret altså løftet for, hvad Huawei havde i ærmet. Mate 9 Pro er altså grunden til, at vi ikke får den ”almindelige” Mate 9 model til salg i Danmark.

– Huawei Mate 9 kommer ikke til Danmark

Huawei har holdt den nye Mate 9 Pro hemmelig – i forhold til Danmark, lige siden den i sidste uge blev lanceret på det kinesiske marked. Og ingen danske medier har haft luret, at det altså var Mate 9 Pro, som kom til Danmark.

Forsalget af Mate 9 Pro starter allerede i dag. Mens butiks- og websalget starter omkring tirsdag den 20. december 2016. Dermed kan Mate 9 Pro lige præcis nå, at komme under juletræet i de danske hjem.

– Huawei: Vi vil overgå Apple

Mate 9 Pro kommer i farverne Space Grey og Champagne Gold. Begge har nogle ”sandblæste teksturer”, som giver et flot look.

Den vejledende pris på Mate 9 Pro bliver 5.999 kroner uden abonnement. Telefon vil kunne købes hos alle de danske operatører samt via en lang række salgskanaler. Huawei kalder det selv for en ”bred distribution”.

Mate 9 Pro – alt du skal vide

Første kig på Mate 9 Pro

Mere til historien

Huawei producerede hardwaren for Google til Nexus 6P, og skulle efter sigende også have produceret Pixel og Pixel XL telefonerne. Men Huawei ville ikke droppe deres logo på hardwaren, hvilket fik Google til at vælge HTC i stedet.

Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram