Huawei: Vi vil overgå Apple

1

Huawei fortsætter deres mission, som indtil nu er forløbet ganske fornuftigt. Nu er næste mål, at overgå Apple. Planen er klar og sat i værk.

Richard Yu, CEO, Huawei med den nye P8.
Richard Yu, CEO, Huawei med den nye P8.

Der var en gang, at ingen kendte Huawei. Men de senere år har de vundet indpas – både globalt og her i Danmark.

Den seneste opgørelse, som MereMobil.dk har lavet med de bedst sælgende smartphones på det danske marked viser også en markant fremgang for Huawei. Ikke alene har de tre modeller på den generelle top 10, men de har også hos YouSee solgt flere eksemplarer af P9 Lite end Apple har af iPhone 7.

 – Huawei tager højdespring på brand-hitliste

Den seneste opgørelse viser også, at Huawei har 9 procent af smartphonemarkedet og fortsat kun er overgået af Apple og Samsung. Huawei har solgt 33,6 millioner enheder i seneste kvartal, mens Apple solgte 45,5 millioner.

Men ”mere vil have mere” og Huawei vil opnå langt mere fremadrettet.

Richard Yu, Huaweis administrerende direktør, har udtalt til Reuters.com, at deres næste mål er at komme et skridt højere op på skamlen og altså overtage Apples plads, som den næststørste mobilproducent i verden.

 – 3 års garanti og gratis skærmskift på Huawei P9

Huawei vil fortsætte med, at implementere innovative teknologier, som kunstig intelligens, virtual reality og augmented reality. Og Huawei mener, at det er det og Apples mangel på nye innovationer, samt Note 7-krisen for Samsung, som skal være med til at bane vejen for dem.

– “Vi vil hente dem skridt for skridt, innovation for innovation. Der vil være mange muligheder. Kunstig intelligens, virtual reality, augmented reality. Det er som at køre bil – ved hvert sving eller hjørne er der mulighed for at overhale konkurrenterne,” fortæller Yu til Reuters.

Forventningerne til den netop lancerede Mate 9 er også store på de markeder, hvor den lanceres.

Huawei Mate 9 kommer ikke til Danmark

Mere til historien

Apple har en markedsandel på omkring 12 procent af markedet, mens Samsung har en markedsandel på over 20 procent. Samsung solgte 75,3 millioner enheder i samme kvartal.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer