Huawei: Vi vil overgå Apple

Huawei fortsætter deres mission, som indtil nu er forløbet ganske fornuftigt. Nu er næste mål, at overgå Apple. Planen er klar og sat i værk.

Richard Yu, CEO, Huawei med den nye P8.

Richard Yu, CEO, Huawei med den nye P8.

Der var en gang, at ingen kendte Huawei. Men de senere år har de vundet indpas – både globalt og her i Danmark.

Den seneste opgørelse, som MereMobil.dk har lavet med de bedst sælgende smartphones på det danske marked viser også en markant fremgang for Huawei. Ikke alene har de tre modeller på den generelle top 10, men de har også hos YouSee solgt flere eksemplarer af P9 Lite end Apple har af iPhone 7.

 – Huawei tager højdespring på brand-hitliste

Den seneste opgørelse viser også, at Huawei har 9 procent af smartphonemarkedet og fortsat kun er overgået af Apple og Samsung. Huawei har solgt 33,6 millioner enheder i seneste kvartal, mens Apple solgte 45,5 millioner.

Men ”mere vil have mere” og Huawei vil opnå langt mere fremadrettet.

Richard Yu, Huaweis administrerende direktør, har udtalt til Reuters.com, at deres næste mål er at komme et skridt højere op på skamlen og altså overtage Apples plads, som den næststørste mobilproducent i verden.

 – 3 års garanti og gratis skærmskift på Huawei P9

Huawei vil fortsætte med, at implementere innovative teknologier, som kunstig intelligens, virtual reality og augmented reality. Og Huawei mener, at det er det og Apples mangel på nye innovationer, samt Note 7-krisen for Samsung, som skal være med til at bane vejen for dem.

– “Vi vil hente dem skridt for skridt, innovation for innovation. Der vil være mange muligheder. Kunstig intelligens, virtual reality, augmented reality. Det er som at køre bil – ved hvert sving eller hjørne er der mulighed for at overhale konkurrenterne,” fortæller Yu til Reuters.

Forventningerne til den netop lancerede Mate 9 er også store på de markeder, hvor den lanceres.

Huawei Mate 9 kommer ikke til Danmark

Mere til historien

Apple har en markedsandel på omkring 12 procent af markedet, mens Samsung har en markedsandel på over 20 procent. Samsung solgte 75,3 millioner enheder i samme kvartal.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram