Huawei offentliggør Mate 9 Lite – i stilhed

0

Huawei har lanceret Mate 9 Lite i stilhed. Læs om den her.

Huawei Mate 9 Lite (Kilde: GSMArena.com)
Huawei Mate 9 Lite (Kilde: GSMArena.com)

Huawei har tilføjet et nyt ”familiemedlem” til Mate 9-serien. De har nemlig annonceret Mate 9 Lite. Foruden den nye Mate 9 Lite har de også lanceret Mate 9 og Mate 9 Porsche Design. Disse lanceres ikke på det danske marked.

 – Huawei Mate 9 kommer ikke til Danmark

Der er ikke holdt nogen event eller lignende i forbindelse med Mate 9 Lite lanceringen, men det er sket ved en softlaunch. Enheden er nemlig blot blevet listet på den officielle hjemmeside i stilhed. Det skriver GSMArena.com.

Mate 9 Lite kommer med midrange-specifikationer. Den kan derfor ikke konkurrere mod de øvrige Mate 9-enheder på performance, men den har til gengæld den billigste prissætning.

Den nye Mate 9 Lite kommed med en 5,5 tommer skærm med 1080p opsløsning, Kirin 655 SoC med octa-core CPU, 8 megapixels frontkamera, Android 6.0 Marshmallow med Huawei EMUI 4.1 og et batteri på 3.340 mAh.

Huawei Mate 9 Lite (Kilde: GSMArena.com)
Huawei Mate 9 Lite (Kilde: GSMArena.com)

Modellen lanceres i to versioner afhængigt af marked. Den ene model kommer med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, mens den anden har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

De fysiske mål på enheden er 150,9 x 76,2 x 8,2 mm og vejer 162 gram. Mate 9 Lite kommer også med fingeraftrykslæser.

 – Huawei P10 prototype og specifikationer spottet

Derudover har den et dual kamera, som de øvrige Mate 9 modeller. Dog kun med opløsningen 12 megapixels og 2 megapixels, samt uden Leica brandingen.

Mate 9 Lite kommer i farverne Gold, Gray og Silver.

Om Mate 9 Lite lanceres på det danske marked er endnu uvist. Pris og tilgængelighed er endnu ikke oplyst.

Mere til historien

Salget af Huawei P9 går rigtig godt – ikke alene i Danmark, men over hele verden. Huawei har for kort tid siden oplyst, at P9 er solgt i mere end 9 millioner eksemplarer på verdensplan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer