Huawei P10 prototype og specifikationer spottet

0

P9 er en af de mest solgte smartphones i Danmark, men allerede nu er der rygter om Huawei P10. Se billede og specifikationer her.

Lækkede billeder af det, som måske er Huawei P10 (Kilde: Weibo)
Lækkede billeder af det, som måske er Huawei P10 (Kilde: Weibo)

Huawei er efterhånden blevet en ret så interessant mobilproducent, og deres telefon Huawei P9 har klaret sig rigtigt godt på markedet, hvor den har rundet mere end 9 millioner solgte eksemplarer.

 – Huawei P9 runder 9 mio. solgte enheder

Men trods dette så er rygterne om efterfølgeren Huawei P10 allerede begyndt. Og en prototype skulle være spottet på det kinesiske sociale medie Weibo. Det skriver GSMArena.com.

De rygtede specifikationer for Huawei P10 bliver en 5,5 tommer skærm med QHD opløsning, Kirin 960 SoC processor, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. En model med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse kunne også blive en realitet.

 – Huawei: Vi vil overgå Apple

Huawei har ikke kommenteret på rygterne. Og kommer der en Huawei P10, kan det også ske den først kommer omkring april måned, hvilket er et år efter lanceringen af P9.

Mere til historien

Huawei har i starten af november lanceret Mate 9, som dog ikke kommer på det danske marked. I stedet teaser Huawei Danmark for en spændende nordisk lancering, som finder sted på tirsdag i København. MereMobil.dk dækker eventen og er spændt på, at se hvad Huawei har i ærmet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer