Salget af Huawei P9 og P9 Plus runder ny milepæl

Huawei har netop oplyst, at salget af Huawei P9 og P9 Plus på verdensplan har rundet 12 millioner eksemplarer. Forventningerne er også store til P10 og P10 Plus.

Huawei P9 i blå (Foto: MereMobil.dk)

Huawei P9 i blå (Foto: MereMobil.dk)

Huawei lancerede Huawei P10 og P10 Plus under dette års Mobile World Congress, men salget af sidste års modeller går stadigvæk godt. Huawei har netop meldt ud, at de har solgt mere end 12 millioner eksemplarer af Huawei P9 og P9 Plus.

Afsløringen af at salget har rundet endnu en milepæl kom fra Yu ChengDong, CEO i Huawei Consumer Business Group, i forbindelse med et P!0-lanceringsevent i Kina sidste uge. Det skriver GSMArena.com.

- TEST: Huawei P10 – lækker men ikke overraskende

Det er en stigning på 2 millioner solgte eksemplarer i forhold til december, hvor det blev oplyst der var solgt 10 millioner eksemplarer.

Huawei P9 Plus (Foto: Huawei)

Huawei P9 Plus (Foto: Huawei)

Yu ChengDong fortalte også, at der er forventninger til at P10 og P10 Plus også runder 10 millioner solgte eksemplarer.

 - Huawei P10 vs. P10 Plus – her er forskellene

Huawei P10 Plus lander på det danske marked den 21. april 2017 og vil få en pris på små 6.000 kroner uden abonnement.

- WEB-TV: Det første kig på Huawei P10 Plus

Fredag den 31. marts 2017 lander Huawei P10 på hylderne i de danske butikker. Den får en vejledende udsalgspris på 4.499 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern

Mere til historien

Du kan frem til og med torsdag den 30. marts 2017 forudbestille dit eksemplar af Huawei P10 og få et gratis headset med, som har en værdi af 999 kroner.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

(mere…)
Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
iPhone var mest populær i 4. kvartal

Apple har historisk set ofte et rigtig godt 4. kvartal og det var ingen undtagelse i 2021, dog var kapløbet med konkurrenterne tæt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram