Det første kig på Huawei P10 Plus

9

WEB-TV: Huawei P10 Plus har et optimeret kamera, mere RAM og større skærm. Vi har taget et kig på P10 Plus. Se med her.

Mange ligheder, men få vigtige forskelle

Kort fortalt er Huawei P10 Plus en P10’er, hvor du får lidt ekstra. Der er mange ligheder men også nogle vigtige forskelle.

Huawei P10 Plus (Foto: MereMobil.dk)
Huawei P10 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Noget af det mest bemærkelsesværdige er kameraoptikken, der i P10 Plus er helt ny. Denne kaldes Leica 2.0 Pro Edition. Optikken skulle være bedre, end den der sidder i P10, der har tilsvarende optik som i Huawei Mate 9 Pro. Mate 9 Pro har jeg tidligere anmeldt til topkarakter.

Med den nye Leica-optik skulle det være muligt, at tage makrobilleder i en afstand af helt ned til syv centimeter. Dette kan jeg ikke på nuværende tidspunkt dokumentere, men det bliver helt klart et af punkterne i min kommende anmeldelse.

TEST: Huawei P10 – lækker men ikke overraskende

Skærmen på Plus’eren er 5,5 tommer. Det er 0,4 tommer større end P10. Der er også mere RAM – 6 GB samt 128 GB intern hukommelse. Du vælger selv, om hukommelsen skal udvides med MicroSD-kort eller det er et ekstra SIM-kort, der foretrækkes. P10 Plus understøtter dual-SIM, men der er ikke plads til både ekstra SIM-kort og MicroSD-kort på én gang.

Huawei P10 Plus er, ifølge producenten, verdens første smartphone med 4,5G LTE teknologi. Det skulle give bedre og mere stabil dataforbindelse, men dette kræver selvfølgelig et mobilnetværk, der understøtter det.

Galleri: Sådan er billederne fra Huawei P10

Plus-modellen lander i Danmark i farverne sort, hvid og guld. Dette er lige nu de bekræftede farver. Dermed er det ikke sikkert, at Dazzling Blue og årets profilfarve Greenery, der er ret cool, kommer til salg her i landet.

Du kan købe Huawei P10 Plus for små 6.000 kroner uden abonnement fra den 21. april 2017.

TEST: Huawei Mate 9 Pro – kæmpetelefon slår ikke proudgaven

Du kan læse flere detaljer om P10 Plus her.

Mere til historien

P10 og P10 Plus i Dazzling Blue har bitte små mikroskopiske ”pigge” i aluminiumsmaterialet. Udover en ru overflade, med godt greb, har fedtede fingre svært ved at sætte sig fast.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer