Sådan er billederne fra Huawei P10

GALLERI: Huawei P10 har et nyt dual-kamera. Vi har taget P10’eren med på en fototur så du kan fornemme, hvordan billeder klarer sig.

Huawei P10 (Foto: Huawei)

Huawei P10 (Foto: Huawei)

Huawei P10 har, i forhold til P9, et opdateret dual-kamera. 12 megapixels på farve (RGB-sensoren) og en 20 megapixels monokrom (sort/hvid) linse.

Huawei P10 – bedre kamera og afrundet design

Kameraet i P10 er tilsvarende det, som findes i Huawei Mate 9 Pro, der startede salg i Danmark omkring slutningen af december. Vælger du derimod Huawei P10 Plus får du yderligere opdateret kamerateknologi – ”Pro Edition”, som Huawei og Leica selv siger.

På softwaredelen taler Huawei nu om den nye portrætfunktion, med kunstnerisk-ekstra filter, som hovedargumentet for kameraet. Den gode nyhed for slutbrugerne er, at kameraet er blevet bedre. Om man kan lide den kunstneriske portræt-effekt, som kan til- og fravælges efter behov, tror jeg er en smagssag.

Huawei har hybrid-zoom funktionen, som på Mate 9 Pro. Her kan man lave 2x zoom, næsten uden kvalitetstab. Der er stadig tale om digital zoom, ikke optisk, og hvorvidt det rent faktisk virker, synes jeg selv du skal bedømme.

Jeg har haft Huawei P10 med på en fototur og taget billeder i forskellige situationer. Du må så bedømme hvorvidt du synes om billederne.

Kom gerne med et par af dine tanker i kommentarfeltet herunder.

P10 kommer til Danmark i slutningen af marts. Læs mere om priser og datoer her.

Generelle billeder fra Huawei P10

Billeder fra P10 med 2x zoom

Billeder med monokrom linse fra P10

Portrætfunktion i Huawei P10

Mere til historien

Galleriet ved denne artikel indeholder kun billeder fra Huawei P10. Der er endnu ikke udleveret anmeldereksemplarer af P10 Plus.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram