Huawei Mate 9-salget runder milepæl

Huawei har nu solgt mere end 5 millioner eksemplarer af Mate 9 i løbet af fire måneder på markedet. P9 er dog fortsat den mest solgte serie.

Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)

Huawei P9-serien har rundet mere end 12 millioner solgte enheder. Det oplyste Huawei i sidste måned.

- Salget af Huawei P9 og P9 Plus runder ny milepæl

Derimod har Huawei været stille om, hvordan salget af Mate 9 forløber. Men nu er de klar til, at dele lidt af oplysningerne. Huawei har nemlig under en firma-event i Kina oplyst lidt om det.

Det er ifølge oplysningerne lykkedes Huawei at sælge mere end 5 millioner Mate 9 enheder i løbet af enhedens første fire måneder på markedet. Det skriver GSMArena.com. Det er ikke nævnt specifikt, men det formodes der er tale om alle de forskellige Mate 9 varianter. Dermed også Mate 9 Pro, som var den første på det danske marked.

 - Huawei: Derfor satser vi på Mate 9 Pro

Tallet viser en vækst på 36 procent i forhold til Mate 8. Det ser dermed ud til at Huawei gør noget rigtigt med deres high-end produkter.

Det er ikke helt muligt, at sammenligne salgstallene for Mate 9 og P9 direkte, men P9-serien rundede 4,5 millioner solgte eksemplarer i løbet af dets første tre måneder på markedet. Men P9-serien rammer også en bredere målgruppe. Mate 9-serien er nemlig markant dyrere enheder.

 - Android 7.0 Nougat klar til Huawei P9 Lite

Huawei P10-serien skulle gerne som minimum runde 10 millioner solgte eksemplarer. Det er i hvert fald forventningerne fra Huawei selv.

Mere til historien

Huawei P9-serien var også den første i Huaweis historie til at runde 12 millioner solgte enheder. Og tallet er 152 procent højere end det P8-enhederne nåede året før.

Den mest solgte smartphone i 2022 var iPhone

Den mest solgte smartphone i 2022 var en iPhone, men ikke en af dem fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Google: Pixel 7-serien er kommet godt fra start

Pixel 7-telefonerne har solgt bedre end nogen anden Pixel-telefon i de første uger efter salgsstart, oplyser Google.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram