Huawei Mate 9-salget runder milepæl

Huawei har nu solgt mere end 5 millioner eksemplarer af Mate 9 i løbet af fire måneder på markedet. P9 er dog fortsat den mest solgte serie.

Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 Porsche (Foto: Huawei)

Huawei P9-serien har rundet mere end 12 millioner solgte enheder. Det oplyste Huawei i sidste måned.

- Salget af Huawei P9 og P9 Plus runder ny milepæl

Derimod har Huawei været stille om, hvordan salget af Mate 9 forløber. Men nu er de klar til, at dele lidt af oplysningerne. Huawei har nemlig under en firma-event i Kina oplyst lidt om det.

Det er ifølge oplysningerne lykkedes Huawei at sælge mere end 5 millioner Mate 9 enheder i løbet af enhedens første fire måneder på markedet. Det skriver GSMArena.com. Det er ikke nævnt specifikt, men det formodes der er tale om alle de forskellige Mate 9 varianter. Dermed også Mate 9 Pro, som var den første på det danske marked.

 - Huawei: Derfor satser vi på Mate 9 Pro

Tallet viser en vækst på 36 procent i forhold til Mate 8. Det ser dermed ud til at Huawei gør noget rigtigt med deres high-end produkter.

Det er ikke helt muligt, at sammenligne salgstallene for Mate 9 og P9 direkte, men P9-serien rundede 4,5 millioner solgte eksemplarer i løbet af dets første tre måneder på markedet. Men P9-serien rammer også en bredere målgruppe. Mate 9-serien er nemlig markant dyrere enheder.

 - Android 7.0 Nougat klar til Huawei P9 Lite

Huawei P10-serien skulle gerne som minimum runde 10 millioner solgte eksemplarer. Det er i hvert fald forventningerne fra Huawei selv.

Mere til historien

Huawei P9-serien var også den første i Huaweis historie til at runde 12 millioner solgte enheder. Og tallet er 152 procent højere end det P8-enhederne nåede året før.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

(mere…)
Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
iPhone var mest populær i 4. kvartal

Apple har historisk set ofte et rigtig godt 4. kvartal og det var ingen undtagelse i 2021, dog var kapløbet med konkurrenterne tæt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram