Spiller du fortsat Pokémon Go?

AFSTEMNING: Pokémon Go kom officielt til Danmark for et år siden. Men spiller du fortsat spillet?

Pokémon Go (Foto: Pixabay.com)

Pokémon Go bliver et år.
(Foto: Pixabay.com)

Sidste sommer toppede mobilspillet Pokémon Go. Man kunne dårligt bevæge sig rundt uden at se en masse spille det populære spil. Sådan er det ikke helt længere.

Pokémon Go – er det dillen der blev væk?

Men der er stadigvæk mange, der spiller spillet på verdensplan. Nogle af de seneste tal vurderer, at der er omkring 5 millioner spillere dagligt rundt i verden. Men hvor mange der spiller det i Danmark her 1 år efter – ja det er desværre uvist.

Var du én af de mange, som røg med på dillen sidste sommer? Ja, så er vi rigtig spændt på at høre om du fortsat spiller.

Deltag i vores lille afstemning herunder.

[polldaddy type=”iframe” survey=”9206166D5BA27F58″ height=”auto” domain=”johngpedersen” id=”pokemon-go-spiller-du-stadig”]

Mere til historien

Pokémon Go startede brugen af augmented reality i forhold til mobilspil. Senere fulgte andre spil, der brugte samme teknologi.

Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Pokémon Unite er landet til både Android og iPhone

Endelig! Pokémons første strategiske holdkampsspil er langt om længe klar til smartphones. Du kan downloade Pokémon Unite til Android og iPhones.

(mere…)
Vild indtjening: Pokémon Go tonser videre

Pokémon-dillen er langt fra slut. Mobilspillet skovler millarder ind.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Endelig! Nu kan du bytte Pokémon med vennerne i Pokémon GO

Siden udgivelsen af Pokémon GO har der været lagt op til, at man kunne bytte Pokémon med sine venner. Jeres bønner er hørt, for det sker allerede i den her uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram