Få penge af Apple for din gamle iPhone - men...

Apple er klar med en kampagne, som kan give dig rabat ved køb af næste iPhone. De giver nemlig penge for din gamle telefon. Men vær opmærksom.

Apples anslåede bytteværdi for ældre og brugte iPhones (Kilde: Apple.com)

Apples anslåede bytteværdi for ældre og brugte iPhones (Kilde: Apple.com)

Apple tilbyder netop nu op til 2.060 kroner i rabat på en ny iPhone. Det kræver dog, at du samtidig giver din gamle iPhone-model i bytte, hvis den er i god stand. Dette tilbud reklamerer de med på deres hjemmeside foruden det er udsendt i en nyhedsmail.

I denne bytte kampagne tilbyder Apple mellem 315 kroner og 2.060 kroner for iPhone 5 eller iPhone 6S Plus. Disse kan efterfølgende bruges i Apples butik.

Man fristes hurtigt til at synes det er en god handel. Og det kan det også være hvis du har en gammel, men funktionsdygtig telefon og du gerne vil have den nye. Men vi vil dog opfordre dig til at være lidt ”opmærksom og vågen”.

- iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

For hvis du ellers vil – ja så kan du formentlig tjene mere på din gamle iPhone ved at sælge den på DBA, Gul & Gratis eller nogle af de mange salgsgrupper på Facebook.

Vi har undersøgt markedet lidt og på Gul & Gratis findes flere iPhone 6S Plus’er til salg på priser på 3.500 kroner, 3.700 kroner og 4.000 kroner. Det afhænger selvfølgelig af stand og hvor meget hukommelse den har. Men der er altså mange penge til forskel fra det Apple vil betale – også selvom man forhandles ned i pris.

Vurderes på IMEI-nummeret

Prisen på din enhed vurderes af Apple ved du indtaster IMEI-nummeret, men de har lagt priser op på anslået bytteværdi.

- TIP: Find IMEI-nummeret på mobilen – sådan gør du

Så har du en gammel iPhone-model, som du vil af med og tænker det kunne være løsningen. Så gør alligevel dig selv den tjeneste, at slå op hvad lignende enhed står til på brugt markedet og hvad vil Apple give.

Husk på Apple gør det ikke kun for din skyld eller miljøets, selvom de er miljøbevidste. Det handler også om, at potentielle købere af de kommende iPhone-modeller skal "i hus".

Mere til historien

Apple investerer pt. en masse penge i Danmark. De meldte tidligere denne uge ud, at de også vil bygge et stort datacenter i Aabenraa. Derudover bygger Apple også et datacenter i Viborg. Alt i alt er det mere end 12 millioner kroner, at der investeres i de to byggerier. De danske datacentre skal drive tjenesterne iTunes Store, App Store, iMessage, Kort og Siri for virksomhedens europæiske brugere.

Læs også:
 - IMEI-nummer – bag om mobilens serienummer
- Apple overfylder iOS med funktioner, men brugerne er ikke med

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram