Få penge af Apple for din gamle iPhone – men…

11

Apple er klar med en kampagne, som kan give dig rabat ved køb af næste iPhone. De giver nemlig penge for din gamle telefon. Men vær opmærksom.

Apples anslåede bytteværdi for ældre og brugte iPhones (Kilde: Apple.com)
Apples anslåede bytteværdi for ældre og brugte iPhones (Kilde: Apple.com)

Apple tilbyder netop nu op til 2.060 kroner i rabat på en ny iPhone. Det kræver dog, at du samtidig giver din gamle iPhone-model i bytte, hvis den er i god stand. Dette tilbud reklamerer de med på deres hjemmeside foruden det er udsendt i en nyhedsmail.

I denne bytte kampagne tilbyder Apple mellem 315 kroner og 2.060 kroner for iPhone 5 eller iPhone 6S Plus. Disse kan efterfølgende bruges i Apples butik.

Man fristes hurtigt til at synes det er en god handel. Og det kan det også være hvis du har en gammel, men funktionsdygtig telefon og du gerne vil have den nye. Men vi vil dog opfordre dig til at være lidt ”opmærksom og vågen”.

iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)
Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

For hvis du ellers vil – ja så kan du formentlig tjene mere på din gamle iPhone ved at sælge den på DBA, Gul & Gratis eller nogle af de mange salgsgrupper på Facebook.

Vi har undersøgt markedet lidt og på Gul & Gratis findes flere iPhone 6S Plus’er til salg på priser på 3.500 kroner, 3.700 kroner og 4.000 kroner. Det afhænger selvfølgelig af stand og hvor meget hukommelse den har. Men der er altså mange penge til forskel fra det Apple vil betale – også selvom man forhandles ned i pris.

Vurderes på IMEI-nummeret

Prisen på din enhed vurderes af Apple ved du indtaster IMEI-nummeret, men de har lagt priser op på anslået bytteværdi.

TIP: Find IMEI-nummeret på mobilen – sådan gør du

Så har du en gammel iPhone-model, som du vil af med og tænker det kunne være løsningen. Så gør alligevel dig selv den tjeneste, at slå op hvad lignende enhed står til på brugt markedet og hvad vil Apple give.

Husk på Apple gør det ikke kun for din skyld eller miljøets, selvom de er miljøbevidste. Det handler også om, at potentielle købere af de kommende iPhone-modeller skal “i hus”.

Mere til historien

Apple investerer pt. en masse penge i Danmark. De meldte tidligere denne uge ud, at de også vil bygge et stort datacenter i Aabenraa. Derudover bygger Apple også et datacenter i Viborg. Alt i alt er det mere end 12 millioner kroner, at der investeres i de to byggerier. De danske datacentre skal drive tjenesterne iTunes Store, App Store, iMessage, Kort og Siri for virksomhedens europæiske brugere.

Læs også:
 – IMEI-nummer – bag om mobilens serienummer
Apple overfylder iOS med funktioner, men brugerne er ikke med

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer