Apple overfylder iOS med funktioner, men brugerne er ikke med

Apple er på vej med flere nye funktioner til iOS, men kunderne er endnu ikke fortrolige med de seneste nyheder.

Forstyr ikke når du kører introduceres med iOS 11 (Foto: Apple)

Forstyr ikke når du kører introduceres med iOS 11. Endnu en ny funktion brugerne skal forholde sig til(Foto: Apple)

Apple er på vej med en række nye funktioner til iPhone, Mac og deres øvrige produkter. Med iOS 11 til efteråret tages endnu et skridt mod mange nye muligheder. Men mange brugere er endnu ikke fortrolige med de eksisterende funktioner.

- Her er alt det nye i iOS 11

På WWDC 2016 fremviste Craig Federighi, Apples softwarechef, hvordan brugerne kunne gøre brug af en række funktioner. Lige fra at bestille mad, sende sjove beskeder og meget andet via applikationen Beskeder. Idéen fra Apple var at gøre applikationen til en af de mest populære – og et ”samlingssted” lidt ligesom den kinesiske applikation WeChat. Men brugerne har altså ikke haft nemt ved, at installere andre apps inde i Beskeder. Så Apples mission er ikke helt lykkedes.

Det samme gør sig også gældende med 3D-Touch, hvor et hårdt tryk på applikationer kan give flere muligheder, genveje og lignende. Eksempelvis læse en mail uden at åbne den.

Der findes 5.000 applikationer og 30.000 sticker-apps til Beskeder, ifølge Randy Nelson fra analysefirmaet Sensor Tower. Ud af de 2,5 millioner applikationer, der er i App Store, understøtter omkring 3.600 3D Touch.

Apple har opbygget deres forretning med filosofien, at det er enkelt og bare virker. Men måske det ikke er sådan længere. I hvert fald ser det ud til, at der er så mange funktioner, som kræver en del, at brugerne nu ikke længere er med.

Det Apple nu forsøger er, at forenkle de nuværende funktioner, så brugerne lettere kan finde ud af at benytte funktionerne. En masse funktioner er ligegyldige, hvis ikke de er brugervenlige. For så bliver de ikke brugt.

Mere til historien

Google har med deres applikation Google Fotos fået udviklet en app, der er bygget på en enkelthed, som gør brugerne kan finde ud af det.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram