Brugerne dumper Nets’ dankort-app

Dankort applikationen er håbløst ringe, lyder det fra hovedparten af brugerne, der dumper Nets mobilbetalingsløsning.

Dankort app

Dankort på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Nets er kommet dårligt fra start med det mobile dankort, der i slutningen af april blev frigivet i en betaversion til iPhone-brugere. Senere fulgte en udgave til Android.

Fælles for begge udgaver af dankort app til Android og iPhone er bunkevis af dårlige anmeldelser. Bedømmelsen af iPhone-versionen ligger nu på 2 ud af 5 stjerner i App Store. På Android er det endnu værre. Her er scoren i Google Play 1,7 ud af 5 mulige.

- ”Efter 3 mislykkedes forsøg begynder jeg at miste tålmodigheden. Savner MobilePay i Dansk Supermarked,” skriver Torben Keller.

- ”Dankort appen er en uambiøs pengemaskine for og fra Nets, som ikke giver brugerne merværdig. Der er ingen mulighed for at gemme kvitteringer, og ingen integration til andre apps. Ingen touch-godkendelse. Reelt hurtigere at betale med det fysiske dankort. Det er en ommer,” lyder det fra PlanetStar.

Generelt er tendensen i kommentarerne, at iPhone-brugerne bare gerne vil have Apple Pay til Danmark, og mange Android-brugere over en bred kam er voldsomt utilfredse.

En bruger, der angiveligt har arbejdet i Bilka bemærker, at det kun er lykkedes for én ud af 40 brugere, der forsøgte, at gennemføre en dankortbetaling med applikationen.

- Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

Nets: Det er en betaversion

Da Børsen i sidste uge satte fokus på Nets’ problemer med dankort-applikationen var svaret fra Nets, at de er inde i en betatest-periode.

- ” Vi har lanceret en beta-version for at inddrage brugerne i den videre udvikling. Vi arbejder løbende med at implementere de nødvendige tilpasninger. I takt med at stadig flere forretninger bliver klar til at tage imod Dankort på mobilen, vil både ekspedienter og brugere blive mere trygge ved betalingsforløbet. Det håber vi også vil bidrage positivt til den samlede brugeroplevelse,” udtalte Brian Hulvi fra Nets, der er chef for Dankort app, til Børsen.

I Google Play står Dankort app til at have ”Over 10.000 downloads”.

Mere til historien

I Coops butikker kan man endnu ikke bruge Nets’ dankort-app, men indtaster man sit dankort i Coop Medlem applikationen, så kan denne bruges til mobilbetaling i f.eks. SuperBrugsen.

Læs også:
- TIP: Sådan betaler du med mobilen i Coops butikker

Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Dankort til mobilbetaling har LANGE udsigter

Flere banker lover, at de vil åbne for brugen af Dankort i Apple Pay. Det har dog LAAAAANGE udsigter.

(mere…)
Gebyrer for kortbetalinger hæves

Mastercard og Visa hæver gebyrerne og gør det dyrere for butikkerne at modtage betalinger. Forbrugerne kan rammes af stigende priser.

(mere…)
Frygt for at Dankort forsvinder - danske banker skal tvinges

En stiller af et borgerforslag frygter at dankortet forsvinder, hvis ikke Apple Pay og Google Pay kan anvende Dankort til betaling.

(mere…)
MobilePay er klar med nyt gebyr

Ét gebyr er den nye forretningsmodel for MobilePay, hvor MyShop er en underskudsforretning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram