Brugerne dumper Nets’ dankort-app

29

Dankort applikationen er håbløst ringe, lyder det fra hovedparten af brugerne, der dumper Nets mobilbetalingsløsning.

Dankort app
Dankort på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Nets er kommet dårligt fra start med det mobile dankort, der i slutningen af april blev frigivet i en betaversion til iPhone-brugere. Senere fulgte en udgave til Android.

Fælles for begge udgaver af dankort app til Android og iPhone er bunkevis af dårlige anmeldelser. Bedømmelsen af iPhone-versionen ligger nu på 2 ud af 5 stjerner i App Store. På Android er det endnu værre. Her er scoren i Google Play 1,7 ud af 5 mulige.

– ”Efter 3 mislykkedes forsøg begynder jeg at miste tålmodigheden. Savner MobilePay i Dansk Supermarked,” skriver Torben Keller.

– ”Dankort appen er en uambiøs pengemaskine for og fra Nets, som ikke giver brugerne merværdig. Der er ingen mulighed for at gemme kvitteringer, og ingen integration til andre apps. Ingen touch-godkendelse. Reelt hurtigere at betale med det fysiske dankort. Det er en ommer,” lyder det fra PlanetStar.

Generelt er tendensen i kommentarerne, at iPhone-brugerne bare gerne vil have Apple Pay til Danmark, og mange Android-brugere over en bred kam er voldsomt utilfredse.

En bruger, der angiveligt har arbejdet i Bilka bemærker, at det kun er lykkedes for én ud af 40 brugere, der forsøgte, at gennemføre en dankortbetaling med applikationen.

Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

Nets: Det er en betaversion

Da Børsen i sidste uge satte fokus på Nets’ problemer med dankort-applikationen var svaret fra Nets, at de er inde i en betatest-periode.

– ” Vi har lanceret en beta-version for at inddrage brugerne i den videre udvikling. Vi arbejder løbende med at implementere de nødvendige tilpasninger. I takt med at stadig flere forretninger bliver klar til at tage imod Dankort på mobilen, vil både ekspedienter og brugere blive mere trygge ved betalingsforløbet. Det håber vi også vil bidrage positivt til den samlede brugeroplevelse,” udtalte Brian Hulvi fra Nets, der er chef for Dankort app, til Børsen.

I Google Play står Dankort app til at have ”Over 10.000 downloads”.

Mere til historien

I Coops butikker kan man endnu ikke bruge Nets’ dankort-app, men indtaster man sit dankort i Coop Medlem applikationen, så kan denne bruges til mobilbetaling i f.eks. SuperBrugsen.

Læs også:
TIP: Sådan betaler du med mobilen i Coops butikker

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer