Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

Nu kan du betale i Kiwi med MobilePay direkte fra låseskærmen på iPhone og Android. Flere butikker vil snart understøtte løsningen.

Kiwi butikkerne debuterer med lynbetaling va MobilePay

Dagligvarekæden Kiwi tilbyder som de første den nye lynbetaling fra MobilePay. Når telefonen holdes hen til betalingsterminalen vises beløbet, og der godkendes med ét tryk – og det kan ske direkte fra låseskærmen. Overstiger beløbet 250 kroner, skal man logge ind til MobilePay. Lynbetaling fungerer så snart telefonen er vækket fra standby – altså skærmen er tændt.

MobilePay tager med lynbetaling toppen af det største salgsargument hos konkurrenten Nets tiltag – det mobile Dankort, der endnu ikke har slået rødder i befolkningen.

Fra i dag er MobilePay, med lynbetaling, integreret i terminalerne fra Verifone i 103 Kiwi-butikker rundt i landet. Inden for de kommende måneder følger løsningen hos Dagrofa-koncernens øvrige butikker Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Den nye betalingsmulighed fungerer med både iPhone og Android telefoner. MobilePay oplyser, at løsningen vil virke med over 90 procent af alle danske smartphones.

I Norge arbejder MobilePay på en tilsvarende løsning, der ventes på markedet i første halvår af 2017.

Nu kan du betale abonnementer med MobilePay

Mere til historien

Når der er betalt fem gange i træk fra låst skærm beder systemet brugeren gennemføre den sjette betaling fra MobilePay applikationen. Dette sker af hensyn til sikkerheden.

Læs også:
Dansk Supermarked: Vi har ikke valgt side m.h.t. MobilePay
Coop åbner døren på klem for MobilePay

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram