Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

Nu kan du betale i Kiwi med MobilePay direkte fra låseskærmen på iPhone og Android. Flere butikker vil snart understøtte løsningen.

Kiwi butikkerne debuterer med lynbetaling va MobilePay

Dagligvarekæden Kiwi tilbyder som de første den nye lynbetaling fra MobilePay. Når telefonen holdes hen til betalingsterminalen vises beløbet, og der godkendes med ét tryk - og det kan ske direkte fra låseskærmen. Overstiger beløbet 250 kroner, skal man logge ind til MobilePay. Lynbetaling fungerer så snart telefonen er vækket fra standby - altså skærmen er tændt.

MobilePay tager med lynbetaling toppen af det største salgsargument hos konkurrenten Nets tiltag – det mobile Dankort, der endnu ikke har slået rødder i befolkningen.

Fra i dag er MobilePay, med lynbetaling, integreret i terminalerne fra Verifone i 103 Kiwi-butikker rundt i landet. Inden for de kommende måneder følger løsningen hos Dagrofa-koncernens øvrige butikker Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Den nye betalingsmulighed fungerer med både iPhone og Android telefoner. MobilePay oplyser, at løsningen vil virke med over 90 procent af alle danske smartphones.

I Norge arbejder MobilePay på en tilsvarende løsning, der ventes på markedet i første halvår af 2017.

- Nu kan du betale abonnementer med MobilePay

Mere til historien

Når der er betalt fem gange i træk fra låst skærm beder systemet brugeren gennemføre den sjette betaling fra MobilePay applikationen. Dette sker af hensyn til sikkerheden.

Læs også:
- Dansk Supermarked: Vi har ikke valgt side m.h.t. MobilePay
- Coop åbner døren på klem for MobilePay

Europæisk ”MobilePay” er på vej i år

Det forlyder at en pendant til MobilePay er på vej i løbet af i år. Tjenesten kan håndtere betalinger på tværs af lande.

(mere…)
MobilePay-direktør stopper

Den danske direktør stopper nu hos MobilePay, hvilket oplyses dagen efter han udtalte, at der kan komme brugerbetaling på tale.

(mere…)
MobilePay får måske brugerbetaling

Det er måske snart slut med at bruge MobilePay gratis. Nye indtægtsmodeller overvejes.

(mere…)
Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram