Dankort fra Nets er klar på mobilen via wallets

7

Nets er klar med deres Dankort på mobilen. Det er nu muligt, at bruge dit Dankort fra 64 forskellige banker direkte på mobilen.

OPDATERING: Nets har lanceret en dankort-app til iPhone

Fremtiden går mere og mere mod mobilbetalingen. Netop nu modtager flere butikker også mobilbetaling via eksempelvis MobilePay. Men Nets’ konkurrent har nu også åbnet op for, at du kan have dit Dankort på mobilen. Dette sker via ”wallets” (tegnebøger), der er udviklet som applikationer til både iOS og Android telefoner.

 – Dankort på mobilen – sådan fungerer det

Omkring 40 procent af de danske private bankkunder kan nu bruge dankortet på mobilen.

Nets lancerede for en måneds tid siden syv forskellige digitale wallets. Her kan du tilføje dit Dankort og efterfølgende kan denne wallet bruges til mobilbetaling i butikkerne.

 – Mobilt Dankort droppes af Danske Bank

Er du kunde i en af de banker eller pengeinstitutter, som indgår i BOKIS-samarbejdet, så skal du benytte den fælles applikation ”My Wallet” fra Nets. Der findes både til Android og iPhone.

Mens du, hvis du er kunde i nogle af landets større banker, skal bruge følgende wallets.

Det har tidligere kun været muligt, at tilføje internationale VISA og MasterCards, men det er nu muligt at tilføje Dankort i applikationen.

Dansk Supermarked er en af de koncerner, der har tilsluttet sig Nets’ Dankort på mobilen. Du kan derfor også så småt betale med Dankort på mobilen i Føtex og Bilka. Fra den 1. april går er det også muligt i Netto-butikkerne.

 – SMS-kode skal mindske Dankort-svindel

I første omgang skal du ved køb på op til 200 kroner holde din Android eller iPhone op mod Bluetooth-boksen. Senere vil det være mod terminalerne. Betalingen er gennemført på samme måde, som hvis man benytter et Dankort med kontaktløs betaling. Du skal derfor også indtaste samme pinkode på dit normale Dankort ved køb på mere end 200 kroner.

Der vil løbende komme flere og flere butikker til, som tager imod betaling med det mobile Dankort.

Kravene for at kunne bruge Dankort på mobilen er følgende:

iPhone

  • iOS 9.0 eller nyere
  • Aktiveret Bluetooth

Android-smartphones

  • Android 5.0 Lollipop eller nyere
  • Aktiveret NFC

Mere til historien

Er du kunde hos Danske Bank, Nordea eller Jyske Bank, så er MobilePay løsningen, da disse støtter op om denne løsning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer