Mobilt dankort fra Nets er klar i beta-version

Nets' dankort på mobilen er klar i en betaversion. Udelukkede iPhone-brugere kan betale med mobil-dankortet.

Dankort på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Dankort på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

I kampen for ikke at blive sat helt bagud i kampen om mobilbetalings-kunderne har Nets nu lanceret en dankort-app. Der er tale om en beta-version, og den er kun tilgængelig til iPhone.

Når ens dankort er ”installeret” i applikationen, og man har godkendt sig via NemID, kan telefonen benyttes til betaling på cirka 10.000 terminaler i eksempelvis Bilka, Føtex og Netto. Ved betalingen åbnes applikationen, telefonen holdes hen til betalingsterminalen, og der godkendes således i dankort-app’en.

Nets arbejder på en løsning, hvor kunden kan holde telefonen hen til terminalen, som man gør med det kontaktløse dankort. Beløb under 200 kroner skal så køre igennem uden yderligere interaktion. Over 200 kroner skal der godkendes med kode.

For godt en måned siden lancerede en række banker, sammen med Nets, hver deres såkaldte ”wallet” hvorfra man også kan bruge det mobile dankort. Det nye er, at dankort-applikationen nu kan hentes og bruges af alle - altså iPhone-brugere.

Net forventer at være klar med den endelige version af applikationen inden sommer.

Tidligere på måneden åbnede MobilePay op for muligheden for betaling direkte fra låseskærmen på Android og iPhone. Præmieren var i Kiwi-butikkerne der ejes af Dagrofa.

- Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

Nets mobile dankort baserer sig på Bluetooth og NFC teknologi alt efter hvilken smartphone man benytter.

Mere til historien

Lige nu sker kun 1 procent af betalingerne med mobilen. Men markedet ventes at eksplodere de kommende år.

Læs også:
- Nu kan du betale abonnementer i MobilePay

Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram