Nu kan du betale abonnementer med MobilePay

4

Avis, medie eller teleabonnement kan nu betales via MobilePay, der netop har åbnet for oprettelse og betaling af abonnementer via app’en.

Mark Wraa-Hansen, MobilePay
Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay, præsenterer abonnementsbetaling via MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

MobilePay tilføjer nu en funktionalitet i applikationen, så man kan oprette abonnementsaftaler ved brug af den populære betalingsapp.

Det kan bruges f.eks. i forbindelse med betaling for et magasin, avis, online eller telefonabonnement, blot for at nævne et par tænkelige brugs-senarier.

I forbindelse med det normalt betalingsflow på tjenesten kommer MobilePay ind som en betalingsmulighed. Når brugeren klikker, åbnes MobilePay, og man får mulighed for at gennemse abonnementsdetaljerne samt godkende betalingen. Det kan her vælges, hvilket af de tilknyttede kort man vil benytte til den pågældende abonnementsaftale.

Inde i MobilePay kan de indgående aftaler ses under punktet Abonnementsbetalinger, hvor man kan gennemse alle de abonnementsaftaler der kører via MobilePay

Ved lanceringen er Ekstra Bladet og Jyllands-Posten med. Her kan man altså betale for abonnementer hos de to medier. Ved lanceringen tilbyder JP/Politikens Hus betaling af JP Premium og EKSTRA. Teleselskabet 3 er ligeledes med på den nye funktion.

Brugeren har mulighed for, at afvise en betaling, ved et enkelt klik på aftalen i MobilePay.


MobilePay sørger for valideringer af betalingen inden den gennemføres så virksomhederne bag sikres, at der rent faktisk kommer penge igennem systemet.

Betalingen for selve betalingen er gratis for slutbrugerne mens virksomhederne skal betale fra 1 til 2,75 per transaktion alt efter aftalen mellem virksomheden og MobilePay.

Abonnementsbetaling i MobilePay åbnede torsdag den 2. marts 2017.

Mere til historien

MobilePay og Danske Bank har tidligere kommunikeret, at brugerne inden sommer kan benytte ”Tap and go”. Altså betale beløb under 200 kroner blot ved at holde telefonen hen til betalingsterminalen eller betalingspladen i butikkerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer