LG Q6 – budgetvenlig smartphone med aflangt FullVision Display

0

LG har i dag, helt som forventet, løftet sløret for deres nye Q-serie og modellen LG Q6. Læs mere om den her.

LG Q6, LG Q6+ og LG Q6a (Kilde: GSMArena.com)
LG Q6, LG Q6+ og LG Q6a (Kilde: GSMArena.com)

Topmodellen LG G6 er ikke kommet ud i bred handel på det danske marked. Og derfor måske ikke en model mange lige har det største kendskab til.

Men den nye LG Q6 har kigget på G6 og har flere af de samme features. Dog er LG Q6 ikke en topmodel, men en mellemklasse mobil. Der er ikke som rygtet tale om en “LG G6 Mini”.

 – LG G6 Mini lanceres formentlig under navnet LG Q6

Noget af det, som adskiller LG Q6 fra konkurrenterne er, at den har en lignende skærm som LG G6. Nemlig en aflang FullVision skærm i 18:9 format. Opløsningen er dog ”kun” Full HD 1080 x 2160 pixels.

Skærmen er på 5,5 tommer og ikke 5,7 tommer, som på topmodellen LG G6. Processoren er en Snapdragon 435 og hele herligheden holdes i ”live” af det 3.000 mAh store batteri.

Kameraet er på 13 megapixels og frontkameraet er på 5 megapixels. Desuden har frontkameraet et bredt synsfelt på 100 grader.

LG Q6 lanceres i tre forskellige modeller, der har fået navnene LG Q6, LG Q6+ og LG Q6a. Forskellen på modellerne er mængden af RAM og intern hukommelse.

LG Q6a kommer med 2 GB RAM og 16 GB intern hukommelse,

LG Q6 kommer med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse. Den store model hedder LG Q6a og har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Prisen er endnu ikke offentliggjort, men LG oplyser de vil få en konkurrencedygtig pris.

 – LG G6+ er officiel i Korea med 6 GB RAM

LG Q6’erne kommer på markedet i Asien i løbet af august måned, mens turen efterfølgende vil komme til Europa, Latinamerika og Nordamerika. Det skriver GSMArena.com.

Mere til historien

Vi skal ikke forvente, at LG Q6’erne kommer på det danske marked. Og gør de er det ikke sikkert, at alle modeller bliver tilgængelige. LG G6 blev lanceret hos Elgiganten, men ellers har det været begrænset med tilgængeligheden af denne i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer