LG G6 mini lanceres formentlig under navnet LG Q6

RYGTE: Der har været mange rygter om en mini-variant af LG G6. Men nu forlyder det, at LG G6 mini vil blive lanceret under navnet LG Q6.

LG G6 (Foto: LG)

LG G6 (Foto: LG)

Der har været utallige rygter omkring en mini-variant af LG’s topmodel, G6. Og nu er der måske nyt på vej.

- LG G6 – de første anmeldelser

Tidligere i år virkede det som om, at LG var på vej med en mini version af G6-telefonen. Men nu skulle den altså være god nok, ifølge en betroet kilde oplyser TechnoBuffalo.

- LG G6 mini er måske på vej

Denne ”mini”-version skulle komme med en 5.4 tommer skærm, hvor omkring 80 procent af fronten er skærm. Skærmformatet er fortsat 18:9, som på den oprindelige LG G6.

Skal man tro den oftest velinformerede Twitter-brugere @EvLeaks, så kommer telefonen altså på markedet som LG Q6 og ikke LG G6 mini.

LG Q6 kommer med 3 GB RAM, 13 megapixels kamera og formentlig en Snapdragon 660 processor. Det skriver Androidguys.com.

Androidguys.com skriver også, at LG Q6 er godkendt af FCC, som modelnummer M700. Dette betyder, at telefonen forventes at blive lanceret på det amerikanske marked inden længe.

LG G6 er ikke tilgængelig overalt på det danske marked, men sælges eksklusivt hos Elgiganten.

- LG G6 kommer til Danmark – se pris og tilgængelighed

Mere til historien

LG har tidligere på måneden lanceret LG G6+ på det kinesiske marked. Denne er meget lig LG G6, dog en faceliftet variant af denne.

Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram