LG G6 mini er måske på vej

0

RYGTE: Der er nu begyndt at florerer rygter om, at LG’s topmodel dette forår, LG G6, er på vej i en mini-variant.

LG G6 (Foto: LG)
LG G6 (Foto: LG)

LG lancerede under Mobile World Congress 2017 deres topmodel dette forår. Navnet er LG G6 og det er første telefon, som blev offentliggjort med et nyt skærmformat – nemlig 18:9. Senere fulgte Galaxy S8’erne med skærmformatet 18,5:9.

 – LG G6 er officiel – nyt skærmformat

Nu florerer rygterne altså om, at LG G6 skulle være på vej i en mini-model. Også her skulle skærmformatet være i 18:9-format, som på storebroderen.

Det har tidligere været ”på mode” med disse mini-modeller, hvilket dog ellers er stoppet lidt.

LG G6 Mini ser da heller ikke ud til, at blive så ”mini”, som navnet ellers kunne antyde. Ifølge rygterne skulle skærmen være på 5,4 tommer, hvilket er 0,3 tommer mindre end LG G6. Det skriver Android Authority.

Det ventes, at LG G6 Mini vil komme med en midrange Snapdragon processor. Derudover ventes skærmopløsningen at være 1080p.

Om vi skal forvente, at se LG G6 Mini på det danske marked, hvis den bliver en realitet, er endnu uvist. LG G6 er kun lanceret hos Elgiganten på det danske marked.

LG G6 kommer til Danmark – se pris og tilgængelighed

LG har endnu ikke officielt bekræftet LG G6 Mini.

Mere til historien

Det kunne tyde på, at LG G6 Mini vil komme ind på markedet og skulle konkurrere med blandt andet OnePlus 3T. Og med mindre prisen på LG G6 Mini virkelig er skarp, så er den på specifikationerne nok ikke på niveau med OnePlus 3T.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer