Denne uges mobilnyheder – uge 30

Nokia 8 event afholdes i august. Moto Z2 Force er lanceret. Rygter om Pixel 2 og iPhone 8. Dette er blot lidt af ugens nyheder.

Ugens nyhederMange danskere holder fortsat sommerferie enten i ind- eller udland – med mobilen i hånden. Men mobilbranchen står langt fra stille. Nokia har i den seneste uge udsendt invitationer til en event, hvor det ventes de vil afsløre deres kommende flagskib – Nokia 8.

Nokia 8 afsløres i midten af august

Motorola har også lanceret deres Moto Z2 Force til det amerikanske marked i løbet af ugen. Det blev også bekræftet, at vi kan glæde os til Moto Z2 Force i Danmark – endda den model med topspecifikationerne.

Moto Z2 Force kommer til Danmark i topudgave

Og Android O nærmer sig den endelige frigivelse. Google har nu udsendt det der ventes, at være sidste betaversion. Så en officiel frigivelse af den endelige Android O kan være på trapperne og ske i løbet af august.

Android O klar i beta 4 – sidste beta før officiel frigivelse?

Rygterne svirrer om den kommende Google Pixel telefon. Skal man tro de seneste rygter kommer den med en Snapdragon 836 processor fra Qualcomm.

Der florerer også en masse rygter om den kommende iPhone-model. Og senest er nogle billeder lækket – viser det mon det endelige design?

Er dette den endelige iPhone 8?

Tonen er hård blandt børn og unge – ikke kun ansigt-til-ansigt, men også på de sociale medier og mobilen. Mobningen foregår 24/7 og børnene går sjældent til forældrene, hvis de bliver mobbet. Det resulterer i, at mange forældre ikke ved, hvordan deres børn har det.

 – Smartphone-mobning: Forældre aner ikke, hvordan deres børn har det

Læs vores minitest af Jabra Elite Sport og JBL Inspire 500.

Huawei P10 Lite er en god budgetvenlig telefon, som har mere tilfælles med sidste års P9 Lite end Huaweis topmodel P10. Du kan læse vores endelige test, der har været bragt i løbet af ugen, herunder.

Huawei P10 Lite test – god og prisvenlig 

Huawei har desuden lavet en ”softlaunch” af en særlig variant af deres Huawei Watch 2. Dette er nemlig kommet i en særlig Porsche edition. Ligesom rygterne om Huawei Mate 10 svirrer og topchefen kommer med hints.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 30

  1. Er dette den endelige iPhone 8?
  2. TEST: Nokia 5 – virkelig mange plusser, men…
  3. Her er Samsung Galaxy S8 Active
  4. Mobiltrafikken i Danmark ejes af iPhone og iPad
  5. Derfor bygger Apple og Facebook datacentre i Danmark
  6. Nokia 8 afsløres i midten af august
  7. Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11
  8. Google er klar med Motion Stills til Android
  9. Apple presses af Netflix og Amazon
  10. Apple dropper iPod Shuffle og iPod Nano

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”. 

Du kan desuden deltage i vores konkurrence om et eksemplar af HTC U11.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram