Google er klar med Motion Stills til Android

0

Motion Still lader dig lave små GIF-film. Den populære app har tidligere kun været tilgængelig på iOS, men nu har Google lanceret den til Android

En GIF er en lille film, som kører i et uendeligt loop. De bruges ofte i kommentarfelterne på f.eks. fora eller Facebook. Med Motion Stills kan du lave dine egne GIF’s og videoloops.

Sidste år udsendte Google Motion Stills til iOS. App’en blev vældig populær, og Google skriver, at den blev kaldt en af de bedste apps i 2016 af The Verge og Mashable.

Nu er de endelig klar til at lancere app’en til Android-telefoner, som kører Android 5.1 eller nyere.

Denne app er dit våben i den hæsblæsende boligjagt

Sådan virker Motion Stills

Motion Stills er meget enkel at bruge. Når du åbner app’en, trykker du på Motion Still-knappen, og så optager app’en en lille kort videosekvens af et par sekunders varighed.

Optag dine egne GIF med Motion Stills

Din videosekvens er klar med det samme. Hvis du swiper opad på skærmen, kommer dine optagelser frem. Hvis du vil dele din video, trykker du på pilen. Du kan nu vælge om, videoen skal eksporteres som en GIF eller en Video.

Hvis du vil optager længere videosekvenser, skal du bruge Spol Frem-funktionen. Den finder du til højre for Motion Still-knappen. Spol Frem sammenfatter længere klip til en kort lille video, som er nem at dele.

Du kan optage op til ét minuts video. Som navnet antyder, så speedes videoklippet op, så det kun varer et par sekunder. Du kan selv vælge afspilningshastigheden, når du har optaget videoen. Du kan vælge fra 1x – 8x hastighed.

Optag længere videosekvenser med Spol Frem (Foto: Google)

 

Både Motion Still og Spol Frem anvender videostabilisering for at undgå rystede klip. Du kan hente Motion Stills i Google Play-butikken.

Google Fotos er opdateret med videostabilisering

Mere til historien

GIF står for graphics interchange format. Formatet belv opfundet af Steve Wilhite i 1987. GIF udtales i øvrigt som “djif.”

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer