Mobiltrafikken i Danmark ejes af iPhone og iPad

94

iPhone og iPad sidder på 85 procent af sidevisningerne fra mobile platforme i Danmark, viser analysetal fra Gemius.

Gemius 100717-160717
Gemius målinger fra 10. juli til 16. juli 2017 (Data: Gemius Ranking)

Skulle du være i tvivl, så er Danmark æbleland. Målt på antallet af sidevisninger fra den 10. juli til 16. juli 2017 sad iPhone på 50.59 procent af datatrafikken på mobile enheder. Det oplyser Gemius Ranking.

Nummer to på listen er iPad der stod for 34,48 procent af de mobile sidevisninger. De tre næste på listen er Galaxy S6, S6 Edge og S5. Procenterne er henholdsvise 1.33, 0.96 og 0.93 procent.

Med iOS-platformen, på mobile enheder, sidder Apple således samlet på 85,07 procent af sidevisningerne i Danmark.

Når man ser på datatrafikken over en bred kam håndterede iOS-systemet 45.75 procent af sidevisningerne i Danmark. Windows 10 og Windows 7 udgør i alt 27.03 procent. Android stod for 15.69 procent af det samlede antal sidevisninger.

PREVIEW: Nu begynder iPad at minde om Macbook

Apples jerngreb om Danmark ses også på salgshitlisterne. Eksempelvis har iPhone 7 været den bedst sælgende smartphone hver måned i snart et år. Det var ikke anderledes i forhold til iPhone 6S, da denne var Apples aktuelle telefon.

Gemius Ranking tracker brugeraktiviteten på en lang række danske websites. Det hører med til billedet, at Gemius kun har data fra de sites de samarbejder med. Det er f.eks. DR, TV 2, Jysk Fynske Medier, Ebay, Jobindex, Ekstra Bladet, BT, Pricerunner. Jyllands-Posten og mange andre. Du kan læse mere på Dansk Online Index.

I den samme uge som Gemius har frigivet data for lå fordelingen af iOS og Android på MereMobil.dk på 49.22 og 49.00 procent. Disse tal er besøg fra mobile enheder. MereMobil.dk bidrager ikke med data til Gemius eller Dansk Online Index.

iCloud med 2 TB plads falder til halv pris

Mere til historien

I foråret frigav TDC Erhverv en salgshitliste for erhvervskunderne. Her sad iPhone på 8 ud af 10 pladser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
94 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer