Erhvervskunderne er næsten kun til iPhone

HITLISTE: Apples iPhone dominerer i en skræmmende grad top 10-listen i erhvervssegmentet, viser en ny opgørelse.

Samsung Xcover 3

Samsung Xcover 3 er lige nu den mest solgte telefon til erhvervskunderne.

Apples smartphone fylder godt op på hitlisten over de mest solgte smartphones i Danmark. Måned for måned sidder iPhone hårdt på de øverste pladser, men inden for erhvervssegmentet ser det ”endnu værre ud”. I hvert fald set ud fra et synspunkt om mangfoldighed.

Ud af 10 pladser står der iPhone på de otte. Det viser en opgørelse fra kæden TDC Erhvervscenter, der repræsenterer 750.000 erhvervskunder på mobil. Tallene dækker 2016.

Det er telefoner fra iPhone 5S og fremefter, at erhvervskunderne køber netop nu. Hverken Sony, Huawei, LG eller HTC er repræsenteret på hitlisten

Førstepladsen indtages af den holdbare telefon Samsung Galaxy Xcover 3, mens Doro PhoneEasy 530X ligger på niendepladsen.

- ”Det er måske lidt overraskende (at Xcover 3 er på førstepladsen, red.) – og så alligevel ikke. Vi har rigtig mange kunder blandt små og mellemstore virksomheder. Det dækker også over en lang række håndværksvirksomheder, og kravene til en mobiltelefon er bare lidt anderledes, når man står på en tagryg, end når man sidder på kontoret ved pc’en", fortæller Marina Lønning, der er koncerndirektør i TDC Erhverv.

Doro-telefonen i bunden af listen forklares ved en storleverandøraftale mellem TDC Erhvervscenter og Staten og Kommunernes indkøbsservice (SKI-aftale).

- PODCAST: Det mener eksperterne om iPhone 7

Det store fokus på iPhone i erhvervssegmentet er måske lidt overraskende, da det i flere år har været almindeligt kendt, at iPhone ikke var velset af særligt virksomhedernes IT-afdelinger, men dette har tilsyneladende ændret sig.

Top 10 (2016) for erhvervskunder

  1. Samsung Galaxy Xcover 3
  2. iPhone 6S, 64 GB
  3. iPhone 7, 128 GB
  4. iPhone 6, 16 GB
  5. iPhone 6S, 16 GB
  6. iPhone 5S, 16 GB
  7. iPhone 6S, 128 GB
  8. iPhone 7, 32 GB
  9. Doro PhoneEasy 530X
  10. iPhone 6S, 32 GB

Kilde: TDC Erhvervscenter

- HITLISTE: De meste solgte smartphone i januar 2017

Mere til historien

TDC Erhvervscenter er selvstændige erhvervsforretninger, der har en samarbejdsaftale med TDC Erhverv. Kæden har tidligere bestået af 60 partnere, men TDC opsagde i efteråret 2014 en række af disse aftaler, hvilket førte til konkurser hos nogle af partnerne.

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
94 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram