Konkurser rammer TDC Erhvervscenter

Nogle TDC Erhvervscenter firmaer går nu konkurs, og kommer ikke med i Atea-redningen af TDCs erhvervscenter-netværk.

Business erhverv

Ikke alle i det oprindelige Atea samarbejde er med. Konkurser er begyndt at ramme (Foto: MereMobil.dk)

I september blev 60 partnere i TDC Erhvervscenter opsagt af TDC. Kort efter blev TDC beskyldt for, at gå på strandhugst i kundedatabasen hos de opsagte partnere.

Redningen for de opsagte TDC Erhvervscenter-virksomheder kom i begyndelsen af september, hvor Atea udmeldte en samarbejdsaftale med 14 opsagte erhvervscentre, og fra 1. marts 2015 skulle de være klar under navnet Erhvervscenter Powered By Atea.

Nu er der imidlertid ugler i mosen. Computerworld fortæller om konkursbegæringer, der er indgivet af TDC Mobil Center Sønderjylland og TDC Erhvervscenter Næstved. Derudover erfares, at yderligere to af de 14 i det annoncerede Atea-samarbejde, er faldet fra og går konkurs.

Hos de to centre i Jylland er medarbejderne angiveligt fritstillet i fredags, hvilket Computerworld ikke har kunne få bekræftet fra firmaerne, da telefonen ikke blev taget. Atea bekræfter ikke konkurserne, men oplyser nu et reduceret antal fra 14 til 11 i samarbejdet.

Mere til historien

Selvom opsigelsen fra TDC overfor erhvervscentrene først udløber ved udgangen af februar, har TDC allerede foretaget ændringer i erhvervsdelen. Fra 10. november 2014 begyndte TDC Butik således salget af erhvervsprodukter.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram