Konkurser rammer TDC Erhvervscenter

0

Nogle TDC Erhvervscenter firmaer går nu konkurs, og kommer ikke med i Atea-redningen af TDCs erhvervscenter-netværk.

Business erhverv
Ikke alle i det oprindelige Atea samarbejde er med. Konkurser er begyndt at ramme (Foto: MereMobil.dk)

I september blev 60 partnere i TDC Erhvervscenter opsagt af TDC. Kort efter blev TDC beskyldt for, at gå på strandhugst i kundedatabasen hos de opsagte partnere.

Redningen for de opsagte TDC Erhvervscenter-virksomheder kom i begyndelsen af september, hvor Atea udmeldte en samarbejdsaftale med 14 opsagte erhvervscentre, og fra 1. marts 2015 skulle de være klar under navnet Erhvervscenter Powered By Atea.

Nu er der imidlertid ugler i mosen. Computerworld fortæller om konkursbegæringer, der er indgivet af TDC Mobil Center Sønderjylland og TDC Erhvervscenter Næstved. Derudover erfares, at yderligere to af de 14 i det annoncerede Atea-samarbejde, er faldet fra og går konkurs.

Hos de to centre i Jylland er medarbejderne angiveligt fritstillet i fredags, hvilket Computerworld ikke har kunne få bekræftet fra firmaerne, da telefonen ikke blev taget. Atea bekræfter ikke konkurserne, men oplyser nu et reduceret antal fra 14 til 11 i samarbejdet.

Mere til historien

Selvom opsigelsen fra TDC overfor erhvervscentrene først udløber ved udgangen af februar, har TDC allerede foretaget ændringer i erhvervsdelen. Fra 10. november 2014 begyndte TDC Butik således salget af erhvervsprodukter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer