60 partnere i TDC Erhvervscenter er opsagt af TDC

0

TDC Erhvervscenter bliver kraftigt reduceret i antal. TDC har opsagt 60 partneraftaler på landsplan. 150 ansatte er berørte af beslutningen.

TDC Erhvervscenter Odense
TDC Erhvervscenter Odense (Foto: tdcerhvervscenter.dk)

Erhvervskunder der tidligere har købt TDCs løsninger gennem TDC Erhvervscenter må fremover enten køre længere, eller finde et andet sted, at købe og få rådgivning om kommunikationsløsningerne til virksomheden.

TDC har opsagt samarbejdsaftaler med 60 partnerforretninger, hvoraf nogle af dem står bag 29 butikker med navnet TDC Erhvervscenter. Fremover bliver der kun 13 tilbage, der skal drives af fem partnere.

Butikkerne bliver fordelt med en på Bornholm, fem i Jylland, fire på Sjælland, to i Københavnsområdet og en enkelt i Odense.

Tættere forhold til de tilbageværende

Ifølge TDC sker ændringen for at give kunderne en bedre oplevelse, men det handler også om, at stille de tilbageværende franchisetagere bedre.

– ”Vi har ønsket at være i tættere dialog med erhvervscentrene, og det er lettere når der er færre. Med den nye struktur stiller vi også de tilbageværende bedre, da de får flere kunder og større marked at arbejde i,” siger Povl D. Rasmussen, kommunikationsrådgiver i TDC til MereMobil.dk.

Aftalerne er opsagt med udløb den 28. februar 2015, hvorefter retten til brugen af navnet ”TDC Erhvervscenter” bortfalder.

TDC udfordres af dansk energiselskab

Måske ny kæde på vej

TDCs egne 50 butikker rundt i landet vil som noget nyt begynde at sælge simple erhvervsprodukter, og vil fremover også kunne udlevere SIM-kort.

Beslutningen om at opsige partneraftalerne har ifølge Jydske Vestkysten indflydelse på mere end 150 medarbejdere, der risikerer at stå uden arbejde. Ifølge avisen mener flere, at konkurser nærmest er uundgåelige.

Jydske Vestkysten erfarer, at flere af de opsagte partnere arbejder på at etablere en ny kæde.

Det er kun en måned siden, at 800 TDC-ansatte i kundeservice blev overført til virksomheden Sitel, der fra 6. oktober 2014 skal håndtere TDCs kundeservice.

TDC vil have Danmarks bedste netværk

Mere til historien

Et TDC Erhvervscenter har som sådan ikke noget med TDC at gøre. Der er tale om franchiseaftaler, hvor lokale virksomheder køber retten til at bruge navnet. Med brugen af navnet forpligter partnerne sig også til at følge de retningslinjer som TDC opstiller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer