60 partnere i TDC Erhvervscenter er opsagt af TDC

TDC Erhvervscenter bliver kraftigt reduceret i antal. TDC har opsagt 60 partneraftaler på landsplan. 150 ansatte er berørte af beslutningen.

TDC Erhvervscenter Odense

TDC Erhvervscenter Odense (Foto: tdcerhvervscenter.dk)

Erhvervskunder der tidligere har købt TDCs løsninger gennem TDC Erhvervscenter må fremover enten køre længere, eller finde et andet sted, at købe og få rådgivning om kommunikationsløsningerne til virksomheden.

TDC har opsagt samarbejdsaftaler med 60 partnerforretninger, hvoraf nogle af dem står bag 29 butikker med navnet TDC Erhvervscenter. Fremover bliver der kun 13 tilbage, der skal drives af fem partnere.

Butikkerne bliver fordelt med en på Bornholm, fem i Jylland, fire på Sjælland, to i Københavnsområdet og en enkelt i Odense.

Tættere forhold til de tilbageværende

Ifølge TDC sker ændringen for at give kunderne en bedre oplevelse, men det handler også om, at stille de tilbageværende franchisetagere bedre.

– ”Vi har ønsket at være i tættere dialog med erhvervscentrene, og det er lettere når der er færre. Med den nye struktur stiller vi også de tilbageværende bedre, da de får flere kunder og større marked at arbejde i,” siger Povl D. Rasmussen, kommunikationsrådgiver i TDC til MereMobil.dk.

Aftalerne er opsagt med udløb den 28. februar 2015, hvorefter retten til brugen af navnet ”TDC Erhvervscenter” bortfalder.

TDC udfordres af dansk energiselskab

Måske ny kæde på vej

TDCs egne 50 butikker rundt i landet vil som noget nyt begynde at sælge simple erhvervsprodukter, og vil fremover også kunne udlevere SIM-kort.

Beslutningen om at opsige partneraftalerne har ifølge Jydske Vestkysten indflydelse på mere end 150 medarbejdere, der risikerer at stå uden arbejde. Ifølge avisen mener flere, at konkurser nærmest er uundgåelige.

Jydske Vestkysten erfarer, at flere af de opsagte partnere arbejder på at etablere en ny kæde.

Det er kun en måned siden, at 800 TDC-ansatte i kundeservice blev overført til virksomheden Sitel, der fra 6. oktober 2014 skal håndtere TDCs kundeservice.

TDC vil have Danmarks bedste netværk

Mere til historien

Et TDC Erhvervscenter har som sådan ikke noget med TDC at gøre. Der er tale om franchiseaftaler, hvor lokale virksomheder køber retten til at bruge navnet. Med brugen af navnet forpligter partnerne sig også til at følge de retningslinjer som TDC opstiller.

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Prisen stiger igen! Så dyrt er fastnet-telefoni

TDC hæver endnu engang priserne på fastnettelefoni. Så meget koster det nu at have kabel i telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram