TDC udfordres af dansk energiselskab

1

Energiselskabet SE har ambitøse planer for deres teleforretning og vil tage kampen op mod blandt andet TDC.

SE logo
SE logo

Det Esbjerg-baserede energiselskabet SE, tidligere Sydenergi, har store planer for deres teleforretning. De vil tage kampen op mod TDC og fordoble driftsindtjeningen i 2018 – fra 450 millioner til 7-800 millioner kroner. Det skriver Børsen, ifølge Business.dk.

– ”Vi skal være nummer to på det danske telemarked. Det er ambitionen. Vi skal være alternativet til TDC på alle områder. Både for private og erhverv,” siger Niels Duedahl, topchef i SE, til dagbladet Børsen.

For at kunne tilbyde et alternativ til TDC’s produkter på alle måder, så lægges SE’s teleområder også sammen. Det betyder TV-selskabet Stofa kommer til at ligge sammen med aktiviteterne for tele til erhvervskunder, SE’s fiberbredbåndssatsning og deres mobiltelefoni-område.

SE skal dog ikke kun konkurrere mod TDC, men har også deres store satsning baseret på telekæmpen. Da de har indgået en stor aftale med netop TDC om at benytte deres mobilnet – ligesom også deres tilbud på bredbånd og TV på landsplan er betinget af adgang til TDC’s YouSee-kabelnetværk. Det afgøres til efteråret om SE får adgang.

Mere til historien

I starten af august måned oplyste TDC, at de som led i en større spareplan har afskediget 800 ansatte i kundeservice. Medarbejderne genansættes i Sitel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer