Atea redder opsagte TDC Erhvervscenter butikker

0

De 14 opsagte TDC Erhvervscenter butikker reddes af Atea. Butikkerne skifter navn til Erhvervscenter Powered By Atea.

Atea
Atea bliver partner med 14 erhvervsforhandlere
(Foto: Torben Klint)

TDC kastede i september en bombe overfor deres samarbejdspartnere omkring TDC Erhvervscenter. 60 partneraftaler blev på landsplan opsagt. Konkurser og lukninger blev hos mere erhvervsforhandlere luftet som det uundgåelige resultat af opsigelsen.

IT-leverandøren Atea blev også berørt af TDCs opsigelser. Nu er Atea klar med en løsning for dem selv, og de opsagte TDC-forhandlere.

14 tidligere TDC Erhvervscentre vil fra 1. marts 2015 forhandle Ateas sortiment. Det betyder arbejdspladser for op mod 130 medarbejdere reddes.

– ”Da TDC opsagde partnerskabet med både de lokale erhvervscentre og med Atea lukkede det en dør for os og åbnede 14 nye,” lyder det fra direktør Søren Jensen, Future Business i Atea.

Atea lægger vægt på den lokale forankring hos forhandlernes, og at rådgivning om produkter og services kan ske lokalt.

Operatørpartner er ukendt

Hvis de opsagte forhandlere skal have succes med at betjene små- og mellemstore virksomheder lokalt, kræver det, der kan sælges abonnementer og strikkes løsninger sammen til firmaerne.

Eftersom både erhvervscentrene og Atea blev opsagt fra franchiseaftalen med TDC, virker TDC ikke som den mest oplagte operatørpartner.

Overfor MereMobil.dk vil Atea kun fortælle, at der forhandles med alle teleoperatører, inklusive TDC. Endnu er man ikke parate til at melde mere ud end dette.

TDC jagter ekspartnernes kunder

Nyt fælles navn

Fra foråret 2015 skifter de 14 erhvervscentre navn fra TDC Erhvervscenter til Erhvervscenter Powered By Atea.

Der vil fortsat være tale om selvstændige forhandlere, som nu blot indgår en forhandleraftale med Atea, så de får Ateas produkter på hylderne samt provision af salget.

I løbet af december vil de 14 centre begynde at forhandle produkter fra Atea, som ikke er i strid med den aftale, der løber frem til udgaven af februar 2015, med TDC.

Følgende bliver en del af den nye aftale med Atea: Frederikssund, Kolding, Rødekro, Varde, Vejle, Holstebro, Thisted, Silkeborg, Horsens, Randers, Aalborg, Hjørring, Lyngby og København SV.

TDC forhandler nu erhvervsprodukter i TDC Butik

Mere til historien

Atea ejes af den danske finansmand Ib Kunøe som vurderes at være god for 1,5 milliarder kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer