Atea redder opsagte TDC Erhvervscenter butikker

De 14 opsagte TDC Erhvervscenter butikker reddes af Atea. Butikkerne skifter navn til Erhvervscenter Powered By Atea.

Atea

Atea bliver partner med 14 erhvervsforhandlere
(Foto: Torben Klint)

TDC kastede i september en bombe overfor deres samarbejdspartnere omkring TDC Erhvervscenter. 60 partneraftaler blev på landsplan opsagt. Konkurser og lukninger blev hos mere erhvervsforhandlere luftet som det uundgåelige resultat af opsigelsen.

IT-leverandøren Atea blev også berørt af TDCs opsigelser. Nu er Atea klar med en løsning for dem selv, og de opsagte TDC-forhandlere.

14 tidligere TDC Erhvervscentre vil fra 1. marts 2015 forhandle Ateas sortiment. Det betyder arbejdspladser for op mod 130 medarbejdere reddes.

– ”Da TDC opsagde partnerskabet med både de lokale erhvervscentre og med Atea lukkede det en dør for os og åbnede 14 nye,” lyder det fra direktør Søren Jensen, Future Business i Atea.

Atea lægger vægt på den lokale forankring hos forhandlernes, og at rådgivning om produkter og services kan ske lokalt.

Operatørpartner er ukendt

Hvis de opsagte forhandlere skal have succes med at betjene små- og mellemstore virksomheder lokalt, kræver det, der kan sælges abonnementer og strikkes løsninger sammen til firmaerne.

Eftersom både erhvervscentrene og Atea blev opsagt fra franchiseaftalen med TDC, virker TDC ikke som den mest oplagte operatørpartner.

Overfor MereMobil.dk vil Atea kun fortælle, at der forhandles med alle teleoperatører, inklusive TDC. Endnu er man ikke parate til at melde mere ud end dette.

TDC jagter ekspartnernes kunder

Nyt fælles navn

Fra foråret 2015 skifter de 14 erhvervscentre navn fra TDC Erhvervscenter til Erhvervscenter Powered By Atea.

Der vil fortsat være tale om selvstændige forhandlere, som nu blot indgår en forhandleraftale med Atea, så de får Ateas produkter på hylderne samt provision af salget.

I løbet af december vil de 14 centre begynde at forhandle produkter fra Atea, som ikke er i strid med den aftale, der løber frem til udgaven af februar 2015, med TDC.

Følgende bliver en del af den nye aftale med Atea: Frederikssund, Kolding, Rødekro, Varde, Vejle, Holstebro, Thisted, Silkeborg, Horsens, Randers, Aalborg, Hjørring, Lyngby og København SV.

TDC forhandler nu erhvervsprodukter i TDC Butik

Mere til historien

Atea ejes af den danske finansmand Ib Kunøe som vurderes at være god for 1,5 milliarder kroner.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram