Erhverv rykker ind i TDC Butik

0

Mindre erhvervskunder skal betjenes i de lokale TDC butikker, som følge af TDC Erhvervscenter opsigelser.

TDC Butik i Odense
TDC Butik i Odense er en af de butikker som fremover kan betjene erhvervskunder (Foto: MereMobil.dk)

TDC er i gang med en omstrukturering af hvordan erhvervskunderne betjenes, og det er indtil videre ikke gået stille for sig.

For et par måneder skrev vi, at TDC havde opsagt 60 partneraftaler, på landsplan, af TDC Erhvervscenter butikker. 150 ansatte blev berørte af beslutningen.

TDC Erhvervscenter er virksomheder, som via franchiseaftaler har solgt TDCs erhvervsprodukter. Beslutningen om at opsige samarbejdsaftalerne kan derfor potentielt trække hele fundamentet væk under virksomhederne. Tidligere har folk i telebranchen sagt, at konkurser er uundgåelige.

Selvom opsigelsen først er gældende, fra udgaven af februar 2015, så venter TDC ikke med at igangsætte de nye erhvervstiltag.

60 TDC Erhvervscenter aftaler er opsagt af TDC

TDC Erhverv i butikkerne

Fra mandag den 10. november vil TDC Butik også sælge erhvervsprodukter og udføre service. Når den lokale håndværker har brug for et nyt SIM-kort, eller en ny telefon, kan det klares fra en TDC Butik.

– ”De mere avancerede løsninger vil fortsat blive solgt i TDC Erhvervscenter eller direkte fra TDC Erhverv,” siger Jens Munch-Hansen, koncerndirektør i TDC Erhverv.

TDC har, ifølge tidligere artikel i Børsen, været på jagt efter nogle af de opsagte erhvervscentres kunder, for at få dem til at flytte over til et af de 13 blivende erhvervsentre. Kritikken afviste TDC.

Mere til historien

De tilbageværende TDC Erhvervscenter skal på sigt servicere mange af de kunder, som tidligere har været tilknyttet de centre, som ikke længere bliver en del af TDCs erhvervsstruktur.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer