Huawei klar med Huawei Watch 2 i Porsche Design

0

Huawei har lanceret en særlig version af deres smartwatch, Huawei Watch 2, i samarbejde med Porsche. Uret er nu i handlen.

Huawei Watch 2 Porsche Edition (Foto: Porsche Design)
Huawei Watch 2 Porsche Edition (Foto: Porsche Design)

Huawei lancerede i slutningen af sidste år en særlig Porsche Design-model af deres Huawei Mate 9. Denne kom i første omgang ikke til Danmark, men senere kom den eksklusivt. Prisen var også i den virkelig høje ende.

Huawei Mate 9 Porsche kan nu købes i Danmark

Nu har Huawei og Porsche Design endnu engang skabt et eksklusivt produkt. Der er ikke tale om et nyt produkt, men en særlig variant af Huawei Watch 2.

Selve uret er udformet som det almindelige Huawei Watch 2, men kommer med Porsche logo omkring skiven, samt en særlig læderrem. Urremmen har røde kontrastsyninger og særlige Porsche Design udviklede urskiver.

 – Huawei Watch 2 er nu officiel

Huawei Watch 2 i Porsche Design er allerede nu tilgængeligt på det europæiske marked. Prisen er 795 Euro, hvilket svarer til omkring 6.000 danske kroner.

Du kan bestille uret på Porsche Designs officielle hjemmeside.

Mere til historien

Den almindelige version af Huawei Watch 2 kan købes for omkring 1.800 kroner for sports-modellen og 2.500 kroner for classic-modellen. Du kan se dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer