Huawei klar med Huawei Watch 2 i Porsche Design

Huawei har lanceret en særlig version af deres smartwatch, Huawei Watch 2, i samarbejde med Porsche. Uret er nu i handlen.

Huawei Watch 2 Porsche Edition (Foto: Porsche Design)

Huawei Watch 2 Porsche Edition (Foto: Porsche Design)

Huawei lancerede i slutningen af sidste år en særlig Porsche Design-model af deres Huawei Mate 9. Denne kom i første omgang ikke til Danmark, men senere kom den eksklusivt. Prisen var også i den virkelig høje ende.

- Huawei Mate 9 Porsche kan nu købes i Danmark

Nu har Huawei og Porsche Design endnu engang skabt et eksklusivt produkt. Der er ikke tale om et nyt produkt, men en særlig variant af Huawei Watch 2.

Selve uret er udformet som det almindelige Huawei Watch 2, men kommer med Porsche logo omkring skiven, samt en særlig læderrem. Urremmen har røde kontrastsyninger og særlige Porsche Design udviklede urskiver.

 - Huawei Watch 2 er nu officiel

Huawei Watch 2 i Porsche Design er allerede nu tilgængeligt på det europæiske marked. Prisen er 795 Euro, hvilket svarer til omkring 6.000 danske kroner.

Du kan bestille uret på Porsche Designs officielle hjemmeside.

Mere til historien

Den almindelige version af Huawei Watch 2 kan købes for omkring 1.800 kroner for sports-modellen og 2.500 kroner for classic-modellen. Du kan se dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Xiaomi klar med to nye smartwatches og headsets

I dag lander nye headsets og smartwatches fra Xiaomi i handlen. Du kan læse mere om produkterne her og se priser.

(mere…)
Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple Watch Series 3 udgår af sortimentet til efteråret, når nye modeller annonceres.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram